"Daće bog da na Mirkovoj svadbi zapevamo Ceca i ja" Goca o snaji Rodić, priznala šta je najviše muči

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica - rekla je Božinovska

  • 5
Goca Božinovska

Goca Božinovska, Printscreen/Youtube/Ami G show

Goca Božinovska (55) od leta živi na relaciji Beograd-Kraljevo, gde vodi računa o bolesnoj majci, koja je u teškom stanju nakon operacije kuka.

Kako kaže, ne miri se lako sa činjenicom da njena mama više nije kao ranije, ali joj briga o bolesnom roditelju ne pada teško.

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - priča Goca drhtavim glasom i dodaje:

- Mama nije želela da o njoj brine bilo ko drugi, pa to radimo mi, njena deca. Život je to, došao je red na mene da joj vratim za sve što je činila za nas. Neću da opterećujem sina i ćerke, sve radim sama, a oni su kod kuće u Beogradu - kaže Božinovska, koja je doputovala iz Kraljeva kako bi sa ćerkama Jelenom i Zoranom, sinom Mirkom i snajom Bojanom Rodić proslavila Aranđelovdan.

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju -priča Goca i dodaje:

-Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo - za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško.

Aktuelna tema u medijima je i navodna prodaja stana koji je bio u vlasništvu pokojnog Zorana Šijana, supruga Goce Božinovske.

- Nisam prodala Šijanov stan, koji stan?! To nije istina. Ne znam kakva je to nekretnina, ne postoji. Što se mene tiče, ja mogu samo da kupim, šta da prodam -rekla je Božinovska za alo.rs.

- Svi Rodići su super. Daće bog da sve bude u redu, pa da na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi zapevamo Ceca i ja. Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje - zaključuje Goca.

Video: Šijan nasred plaže u Egiptu raspalio čuvenu srpsku pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. novembar 2020 | 10:31

    Sve najlepse

  • Nada

    26. novembar 2020 | 12:21

    Srecno i veselo , svaka majka da doceka tu radost!

  • Iii

    26. novembar 2020 | 12:00

    Oa ti u celoj emisiji nisi zapevala, a pevljla si, stalno vas boli grlo, umorne ate a u stvari ne znate da pevate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA