Seksi uraganku zamenio transeksualnom pevačicom: Sanjinom bivšem dečku njena koleginica sedi u krilu

- Ako sam ja Elektra Elite, onda je on Nikola Elite! To je sve što ću vam reći! Za sada dovoljno - rekla je u svom maniru pevačica

  • 5
Elektra Elite i Nikola Đorđević Foto: Igor Živković

Transeksualna pevačica Elektra Elite gde god da se pojavi privlači pažnju, kako svojim izgledom, tako i stavom, ali i britkim jezikom! Ovog puta pažnju je privukla zgodnim momkom, koji je bivši dečko njene koleginice.

Pre dva dana osvanule su šok-fotografije na kojima Elektra sedi u krilu zgodnom i mlađanom Nikoli Đorđeviću, koji je nedavno raskinuo ljubavnu vezu sa Sanjom Vučić, članicom grupe “Hurricane”.

Iako na prvi pogled deluju strastveno, u pitanju je poslovna i prijateljska saradnja, jer će se Nikola pojaviti u novom spotu transeksualne pevačice za pesmu "Bebe, bebe".

- Ako sam ja Elektra Elite, onda je on Nikola Elite! To je sve što ću vam reći! Za sada dovoljno - rekla je u svom maniru pevačica.

Inače, mediji danima bruje da će Nikola uskoro ući u najpoularniji rijaliti "Zaduga", gde će se takmičiti za vrednu nagradu.

Video: Seksi Uraganke odgovorile su na vaša pitanja: Jedno im je bilo posebno zanimljivo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA