≫ 

Verovali ili ne, ove pevačice su isto godište! Neke izgledaju kao mama i ćerka, a ne kao vršnjakinje

Godine su samo broj, dok je mnogo bitiniji utisak koji poznati ostavljaju na svoju publiku

  • 14
Pevačice

Foto: A. Nalbantjan, ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/severina

Za mnoge poznate pevačice retko ko zna koliko one zaista imaju godina. Neke od njih su decenijama na sceni, pa se stiče utisak da su starije, pojedine su mladolike, dok neke zvezde zbog svog stava i načina oblačenja deluju dosta zrelije.

Pojedine žene na estradi imaju isto godina, a niko ne bi rekao da je razlika između njih samo nekoliko meseci. Predstavljamo vam poznate pevačice koje su isto godište, samo mnogi to ne znaju i ne misle tako.

Stojanka Stoja Novaković i Severina Kojić

Retko ko zna da Stoja i Severina imaju isto godina. Hrvatska pevačica se godinama unazad ne libi da pokaže čime raspolaže, te su njene fotografije provokativne, a figura više nego savršena.

Za razliku od koleginice iz Hrvatske, Stoji nije ektremna u izgleda, a na sceni se ne pojavljuje se u kostimima, već u garderobi koja odgovara njenoj figuri, među kojima su često i kratke haljinice.

Iako su obe pevačice imale brojne estetske zahvate tokom karijere, mnogi bi ruku u vatru dali da je Stoja daleko starija od Severina, međutim, Stoja je ipak mlađa.

Severina je rođena 21. aprila 1972, a Stoja mlađa nepuna dva meseca i rođena je 4. juna.

Ceca Ražnatović i Aleksandra Kovač

Ceca je rođena 14. juna 1973. godine, a Aleksandra Kovač mlađa je tri meseca i rođendan proslavlja 30. septembra. Obe važe za velike dame i profesionalce u muzici, ali je retko ko je znao da su one isto goditšte.

Ražnatovićeva ima nepogrešiv stil, a u zaisnosti od prilike ume da se obuče svedeno, damski, ali i veoma provokativno, dok je Aleksandra prepoznatljiva po svom stilu, pa nema šanse da se poredi sa vršnjakinjom Cecom kada je provokativno izdanje u pitanju.

Tanja Savić i Rada Manojlović

Tanja i Rada proslavile su se u muzičkom tamičenju "Zvezde Granda", a kako je Savićeva učestvovala u prvoj sezoni i na vrhuncu karijere nestala i posvetila se porodičnom životu, mnogi su imali utisak da je ona starija od Rade.

Savićeva je rođena 20. marta 1985. godine, a Rada 25. avgusta takođe 1985, a prva asocijacija svima na Manojlovićevu jeste njena vrcava energija, kao i seksi mini-haljinice koje su njen zaštitini znak.

Kristina Kija Kockar i Kaća Živković

Kija i Kaća odnedavno su dobre drugarice, što nije čudno jer su obe energične i imaju istančan smisao za humor, a kao i sve ostale žene uživaju u tome da su skockane od glave do pete, ali zbog Kaćine dugogodišnje prisutnosti na estradi, ima pojedinaca koji su pomislili da je ona starija. 

Živkovićeva se pre 13 godina takmičila u "Zvezdama Granda", dok je Kristina u žižu interesovanja došla nakon pobede u "Zadruzi 1 " i muzičke karijere koju je tada počela, pre nešto više od dve godine.

S druge strane, Kija je već bila i udata, te razvedena, a njena životna priča razvlačila se u javnosti svakodnevno, te su mnogi mislili da je, zbog svog životnog iskustva, Kockareva malo starija.

Kristina je rođena 26. maja 1989, godine, dok je Katarina mlađa od nje nepunia dva meseca i rođena je 2. jula 1989.

Zlata Petrović i Bebi Dol

Zlata važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena u zrelim godinam na našoj javnoj sceni, te ne čudi što bi mnogi pomislili da je ona mlađa u konkureniciji sa bilo kojom damom koja je njeno godište.

Bebi Dol poznata je po svojoj energiji, ali zbog Zlatine mladolikosti, svi misle da je ona ipak starija. Zlata je rođena 13. jula 1962, a Bebi Dol 2. oktobra 1962. godine.

Goca Božinovska i Zorana Pavić

Goca ima vitku liniju, koji ističe odevnim kombinacijama, a kojom može da parira mnogo mlađim ženama, te deluje bar deceniju mlađe. Zorana je godinama kuburila sa kilogramima, a onda je za nekoliko meseci skinula višak.

Obe pevačice izgledaju odlično, ali bi retko ko rekao da je Goca rođena 13. januara 1965. godine, a Zorana iste godine, 9. juna.

Video: Ceca se snimala, pa pokazala delić unutrašnjosti velelepne vile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    28. novembar 2020 | 12:12

    Sve su one presle kilometrazu samo se sada vidi koja je redovno odrzavana u servisu...

  • Ena

    28. novembar 2020 | 11:56

    Ko da vise novca za operacije taj izgleda mladje. Tako da o njihovoj mladolikosti i lepoti nemojte vise pisati. Pišite o njihovim plastičnim hirurzima.

  • Rade

    28. novembar 2020 | 13:15

    Sve zavisi koliko su ulozile u plasticnog hirurga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA