≫ 

Zorana Šijan na godišnjicu očeve smrti objavila porodičnu fotografiju koja para srce

Goca je više puta isticala da njena deca, Zorana i Mirko, pate za pokojnim ocem

  • 1
Zorana Šijan Zorana Šijan, Foto: Instagram/zoranasijan

Zorana Šijan, ćerka pevačice Goce Božinovske i pokojnog kik-boksera Zorana Šijana, objavila je porodičnu fotografiju na godišnjicu smrti njenog oca.

Ona je na svom Instagram profilu podelila staru fotografiju na kojoj poziraju njeni roditelji i ona, sa širokim osmehom na licu, a pokojni otac je drži u naručju i grli.

Zorana se prisetila drage uspemene iz detinjstva i svog pokojnog oca, koji je na tragičan način izgubio život na današnji dan, pre više od dve decenije, 27. novembra 1999. godine.

Naime, Šijan je ubijen u centru Beograda, na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića, dok je čekao zeleno svetlo na semaforu. Nakon dve decenije ubica i dalje nije pronađen.

Podsetimo, Zoran se, dok je bio živ, družio sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a danas su i njihovi sinovi Mirko i Veljko Ražnatović bliski. Arkanov naslednik je u braku sa Bogdanom, dok je Šijanov je u vezi sa njenom sestrom Bojanom Rodić.

Ne postoji dan da ga Mirko i Zorana ne pomenu. Mirko je bio razmažen dok je bio manji, Zoran mu je sve uzimao. Pogotovo su patili kada su bili manji. Mirko bi uvek tužno gledao kada bi drugi očevi vozili sinove na motoru, a on bi govorio: "Sad da je meni tata živ, on bi mene isto vozio". Duša me zaboli - rekla je Goca jednom prlikom.

Video: Šijan nasred plaže u Egiptu raspalio čuvenu srpsku pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mileta

    16. decembar 2020 | 14:15

    Ne mogu se cudu nauditi da li je moguce da devojka tipa zorana/bozinovska po mami/, ima tako izgradjen stav o zivot i osobama iz okoline koje neminovno na brzaka prolaze. Vredni ce i ostati i opstati. Navijam za vredne, da ne kaze pametne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA