Perućica se požalio da su mu izgrebali auto na parkingu, poručili mu: "Da nije Ljupka?"

Ljupka je nedavno demolirala dva automobila bivšem partneru

  • 1
LJuba Perucica, Ljupka Stević

Ljupka Stević, Ljuba Perućica, Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan, Instagram/ljubaperucica

Pevaču Ljubi Perućici neko je oštetio automobil na parkinngu, a dobio je poruku da je možda to uradila Ljupka Stević, koja je pre dva meseca svom emotivnom partneru demolirala dva automobila.

Ljuba je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom se vidi izgreban prednji deo autombila, ali kako je parking prekriven kamerama, počinilac je džabe pobegao sa lica mesta.

Evo, ovo me lepo sačekalo na parkingu, ali džabe što je pobegao - rekao je Ljuba, a ljudi su mu odgovarali na stori i pojedini se našalili da je to uradila Stevićeva.

"Možda je Ljupka...", napisao je neko pevaču, na šta je on odgovorio: "Najjači komentar do sada" uz emotikon koji plače od smeha.

Ljubi nimalo nije bilo simpatično kada je zatekao izgreban automobil, ali ga je oraspoložila i nasmejala poruka koju je objavio i tagovao koleginicu Stević.

Podsetimo, Ljupka je u noći između 16. i 17. septembra demolirala dva automobila u vlasništvu njenog tadašnjeg partnera, oženjenog generala Dragiše Simića Simketa, nakon što je saznala da se pored nje viđa sa drugim devojkama.

Video: Pogledajte kako je Ljupka Stević izbušila gume i izlupala kola bivšem dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA