≫ 

"Miljana mora da kupi Željku stan" Marija otkrila kako će Kulićka zaraditi preko 120.000 evra

Činjenica je da i kada sam u rijalitiju, ja sam više sa Željkom - rekla je Marija

  • 9
Miljana Kulić Miljana Kulić, Printskrin: TV Pink

Marija Kulić je pre nešto više od dve nedelje napustila rijaliti-program „Zadruga“ jer je unuk Željko dobio ovčije boginje, dok je njena ćerka Miljana Kulić ostala u Imaginarijumu da se bori za glavnu nagradu.

- Malo sam se uželela i dece, porodice i kuće. Malo Željko da se prošeta po prirodi i ode na neka mesta koja ne može u okviru rijalitija. Planiramo krajem nedelje da se vratimo - kaže Marija, i dodaje:

- Od Miljane se više očekuje da je u programu. Činjenica je da i kada sam u rijalitiju, ja sam više sa Željkom. Imao je visoku temperaturu pet dana, tako da se mnogo bolje u svemu ja snalazim.

Marija kaže da je uslovila Miljanu da sinu kupi stan od novca koji zaradi.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan. To je pričala i prošlih sezona, a onda uzme novac i kocka se sa Zolom. Mesec dana je ona plaćala neki hotel sa Zolom. Plaćala je i stan ovde u Nišu. On je džabalebaroš, spava do šest sati popodne - smatra Marija, i ističe:

- Miljani sam rekla da ne bude crna ovca i da se malo primiri. Kad se ljudi od dva metra sklanjaju od Kristija, što se ona tu meša. Je l’ treba vilicu da joj polomi?

Ako je verovati Marijinoj tvrdnji da Miljana zarađuje između 3.000 i 3.500 evra na nedeljnom nivou boraveći u rijalitiju "Zadruga", to znači da Miljana za mesec dana zaradi između 12.000 i 14.000 evra. Takođe, ukoliko Miljana ostane do finala, njena zarada biće od 120.000 do 140.000 evra, što je sasvim dovoljno i za stan u Beogradu.

Video: Test pozitivan - Zola van sebe: Svi pričaju o Miljaninoj trudnoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA