Glumica iz "Tajkuna" objavila sliku bez šminke i fotošopa: Evo, podočnjaka, devijacije nosa...

Ponekad sebe pogledam u ogledalo, pa se setim kako izgledam - napisala je Hana

  • 7
Hana Selimović Hana Selimović, Printscreen/Instagram/mitraljeza

Glumica Hana Selimović (33), koju smo gledali kao Jovanu Nestorović u hit trileru, seriji "Tajkun" oglasila se na društvenim mrežama fotografuijom na kojoj je bez trunke šminke.

Poručila je kako je rešila da od sebe ne stvara "očekivanu i uglačanu" osobu na društvenim mrežama, pa je slika koju je podelila bez obrade.

- U moru lepih, našminkanih, osvetljenih, filter fotografija, ponekad sebe pogledam u ogledalo pa se setim kako izgledam, i šta sve čini moj izgled. I setim se se da bi možda trebalo više pažnje da posvetim ljubavi prema toj Hani, nego stvaranju neke očekivane, potraživane, uglačane osobe na Instagramu. To je neprijatan posao, i pitanje je odnosa prema tome da ti je život onakav kakav jeste, a ne onakav kakvim bi u trenucima malodušja i slabosti, želela da ga prikažeš - napisala je ona i dodala:

- U tom smislu ovo nisu neke motivacione floskule, nego osećanje susreta sa samom sobom koje mreže često poremete, čak i ako mislis da imaš svest o tome šta one sa sobom nose. Da li ipak razumem Nikol Kidman i lice koje je osećala da mora da stvori? Razumem. Tako da sam se ipak, kukavički, uhvatila na lepom svetlu s prozora, a ne na neonu. Ali korak po korak. U svakom slučaju, evo linija, i podočnjaka, i kože, i ugla iz kog se manje, ali vidi devijacija nosa, a evo i očiju. Sve se vidi i sve piše, i u tome je lepota nepopravljanja.

Glumici su pratioci u komentarima poručili da je prelepa i bez šminke, te da nastavi sa objavljivanjem baš ovakvih fotografija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    28. novembar 2020 | 10:43

    Ne bi ona objavila da ne misli da i na ovoj slici izgleda privlačno!

  • Toni

    28. novembar 2020 | 10:13

    Šta filozofira antipatična je u svakom slučaju , nek proba sa feredzom , hidzabom ili zarom

  • El Paso

    28. novembar 2020 | 12:33

    Meni je ona bas sexi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA