Evo i vi sad, Filipe, ne nosite masku: Darija Kisić Tepavčević kritikovala Čukanovića, on odgovorio

Voditelj je rekao da se nalaze "na distanci", ali je ministarka bila izričita

  • 21
Dr Darija Kisić Tepavčević Filip Čukanović Printskrin: Prva TV

Dr Darija Kisić Tepavčević, članica Kriznog štaba i ministarka, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, još jednom istakla koliko je u borbi protiv korona virusa važno da svi nosimo zaštitne maske, pa je kritikovala voditelja Filipa Čukanovića što ne nosi masku u emisiji.

- Prošlo je više od osam meseci otkako je virus u našoj populaciji, a mi iznova i iznova pričamo jedne te iste stvari kad je u pitanju prevencija. To su mere koje su i te kako efikasne i koje spasavaju živote. Više smo puta rekli da svi koristimo maske. Evo i vi sad, Filipe, ne nosite masku - rekla je Kisić Tepavčević.

Na to je Čukanović rekao da se "nalaze na distanci", ali je ministrarka bila izričita.

- Jesmo na distanci, ali trebalo bi svi u svakom momentu da nosimo i da se ponašamo kao da smo potencijalni rezervoari - dodala je ona.

Čukanović je nakon toga upitao da li je u redu da, kada su dve osobe na distanci, jedna nosi masku, a druga ne, što su, kako je rekao, epidemiolozi govorili do sada.

- Znate šta, zna se kakva je mogućnost prenose kada dve osobe nose maske, kada nosi samo jedna ili nijedna. U svakom slučaju zdrav razum vam govori da je mnogo manja verovatnoća da se virus ne prenese ukoliko obe osobe nose masku - istakla je ona.

Ona je na kraju rekla da je suština ukoliko svi nosimo maske, ukoliko se nalazimo na bezbednoj distanci - nijedna druga mera ne bi bila potrebna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera poskok

    28. novembar 2020 | 10:43

    Da mene nagrade nekim ministarskim mestom kao nju ja bih i u krevet sa ženom bio pod maskom. Svi oni iz kriznog štaba debelo nagrađeni za svoju šuplju priču a oni jadnici što su osam meseci pod skafanderom dobili po deset hiljada dinara. Bem ti pravdu!

  • Jaoo ministarks

    28. novembar 2020 | 10:37

    Ova ocigledno zaboravila kako su je uslikali u kozmetickom salonu!!! Sramota i bruka🤦

  • Vaske

    28. novembar 2020 | 10:50

    Žena bez trunke morala i časti. Kako si si do juče ponašala??? Bitno ti je bilo da izadješ pred kamere sa kilo kreča na licu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA