Stanija kupila penthaus u Rumi: Nakon pomirenja planira zajednički život sa Markom

- Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober - rekao je izvor

  • 19
Stanija Dobrojević, Marko Marković Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević (35) navodno planira zajednički život sa dečkom Markom Markovićem (26), sa kojim je nedavno obnovila vezu koju su započeli u rijalitiju.

Stanija je pazarila stan u Rumi, gde će navodno živeti sa Markom, koji je pre dve nedelje došao iz Crne Gore u Srbiju.

- Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili - rekao je izvor za "Informer".

Njih dvoje navodno imaju ozbiljne planove o zajedničkom životu, a Stanija već uređuje penthaus po svom ukusu.

- Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober - rekao je izvor i dodao:

- Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi.

Navodno je Marko pokušao da ubedi rijaliti zvezdu da se preseli u Crnu Goru, ali ona to nije želela.

- Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po belom svetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gde joj žive majka i brat - zaključio je izvor.

Video: Stanijinih 50 nijansi roze! Grudi ispale, a gola guza samo što ne eksplodira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zilot

    28. novembar 2020 | 21:00

    Čuj penthaus u Rumi, idi u p.m. Ja mislio negde u inostranstvu

  • Berlin

    28. novembar 2020 | 20:17

    Čuj penthouse u Rumi😂😂👑

  • Taša

    28. novembar 2020 | 19:44

    Nasla Stanija poslusnog klinca, umesto nekog ostvarenog coveka. Ovaj na gotovo stize, stan, kola, parice za dzeparac, a za uzvrat on cuti dok ona pokazuje pozadinu na svakoj slici na inst. Stana sve nize pada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA