≫ 

Helena Topalović u bikiniju uvaljala seksi guzu u pesak, tek da joj vidite pozu i bombastične grudi

Ona je dobila brojne komplimente na račun izgleda

  • 12
Helena Topalovic Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, ne želi da svog dečka predstavi na društvenim mrežama, ali je objavila seksi fotke kojima je oduševila sve.

Ona je na svom Instagram profilu objavila kadrove u minijaturnom bikiniju, dok kleči na kolenima, ali i dok leži, guze uvaljane u pesak.

Helena je svojim preplanulim i seksi telom podgrejala hladan dan, a provokativnim fotografijama raspalila maštu mnogim pripadnicima jačeg pola.

Nakon što saznalo ko je njen dečko, kojeg je krila u javnosti, Helena i dalje ne objavljuje fotografije sa njim, ali svoje pratioce počastila je svojim provokativnim izdanjem.

Podsetimo, Helena je pre nekoliko dana uslikana na aerodromu, u zagrljaju svog dečka, dok su posle odmora u Egiptu, čekali avion za Beograd.

U pitanju je bivši partner voditeljke Jelene Dimitrijević sa kojim je Helena u ljubavnoj vezi od letos, a nove, ali i stare seksi fotografije Topalkove ćerke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Helena u bikiniju nikada ovako dobro nije izgledala: Vrelo izdanje Topalkove ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moja ti

    29. novembar 2020 | 08:42

    Nemas ti ni oca ni majku, iz malena su te pustili da radis sto hoces,cini mi se da si vec od 12-13 gg., imala momka. Tako plastificirana zavodis ljude koji nemaju stida, obraza i vrednosnih normi. Na ponos tate, izgleda.

  • dg

    28. novembar 2020 | 22:21

    Super je. Još samo kad bi malo povećala usta bila bi prava bomba.

  • Bk

    29. novembar 2020 | 08:32

    E moj Topalko. Zakazao si kao roditelj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA