Prvi online koncert Bajage i Instruktora

Legendarna rok grupa na YOUBOXU

  • 2
Bajaga Foto: YouBox/Promo

Momčilo Bajagić Bajaga će zajedno sa svojim Instruktorima održati svoj prvi online koncert u nedelju, 29.11. u 20h, ekskluzivno na YOUBOXU.

Pored vanvremenskih hitova poput Kad hodaš, Janja, Safir, Tišina, legendarna rok grupa izvešće i pesme sa najnovijeg albuma Svet se menja.

Bajaga Foto: YouBox/Promo

- Iako nije lako raditi bez publike, potrudili smo se da napravimo izbor hitova koji su obeležili svaki period naše karijere, ali takođe spremamo i par iznenađenja za publiku.

Čitav koncert biće jugonostalgičan, pa je tako lokacija inspirisana čuvenim Plavim Vozom, a za datum je simbolično izabran 29. novembar, nekadašnji Dan Republike.

Bajaga Foto: YouBox/Promo

- Koncert će biti na neobičnoj i zanimljivoj lokaciji, pravi užitak u sumorno vreme - poručili su članovi grupe, a frontmen je iskoristio prednosti društvenih mreža i pozvao svoje fanove da u nedelju provodu lepo veče uz instruktore dobre zabave.

YOUBOX aplikacija dobila je i novi apdejt: pored novog dizajna, sada svi korisnici mogu da uživaju u TV streamingu koncerata i video sadržaja i u kreiranju sopstvenih playlista.

Bajaga Foto: YouBox/Promo

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA