Potresne slike bivšeg učesnika Zadruge: Prvi put pred kamerama nakon teške nesreće i izdaje verenice

- Nije me čak ni ta prevara toliko povredila, koliko to što je ostala tamo kada mi se to desilo. Radovala se kada je ostala tamo, kada je bila nominovana, a ja sam bio povređen - rekao je Jovica

  • 8
Maja Marković, Jovica Putniković Maja i Jovica kada ju je ispraćao u karantin, pred Zadrugu 4, Foto: Nikola Tomić

Jovica Putniković oporavlja se od teške nesreće koju je imao u septembru 2020. godine.

U tom trenutku njegova, sada već bivša, verenica Maja Marković nalazila se u Zadruzi 4, gde je potom i otpočela vezu sa ukućaninom Alenom Hadrovićem.

Putniković je sada prvi put pristao da ga snime kamere, pred kojima je govorio o tome kako se oseća, kako napreduje oporavak, te da Maji nikada neće oprostiti to što je učinila.

- Vežbam, jačam i ovu levu nogu koja nije povređena. Mišići su atrofirali, sad to sve treba da se vrati u normalu. Bilo je dosta povreda... Sad trenutno nemam velike bolove, primio sam injekciju pre 15 minuta - istakao je Jovica za Premijeru Vikend Specijal.

Kaže, želeo bi da se što pre završi priča vezana za njegovu bivšu verenicu Maju koja jej u Zadruzi 4, gde ima novog partnera.

- Ja bih da završim tu priču, to sa Majom je već završena priča. Desilo se šta se desilo i to je to. Ne gledam, na početku sam pratio, pre udesa. Posle udesa su mi neki ljudi slali klipove... - rekao je Jovica.

- Teško mi je palo baš na samom početku... Nisam očekivao. Verovao sam joj, da se tako nešto neće desiti. Desilo se, shvatio sam to kao izdaju... Najviše me je zabolelo jer sam imao totalno poverenje, koje je izneverila - dodao je.

Tokom veze, kaže, nisu imali nijednu svađu.

- Totalno sam ravnodušan, idem dalje. Ona ide dalje svojim putem i to je to. Sve je bilo okej, nismo se svađali, tokom veze nismo imali nijednu svađu... - kazao je Putniković.

Sada pored sebe ima nekoga sa kim razmišlja o danima pred sobom.

- Imam nekoga pored mene ko se trudi, pomaže i sa kim razmišljam o nekoj budućnosti - priznao je.

- Sada mislim samo o tome da se oporavim, što pre. Slike udesa - da, video sam. Ne sećam se tačno tog trenutka, ali znam otprilike kako se to desilo. Došao sam svesti, osetio sam da ne mogu da se pomeram uopšte, znao sam da je jako ozbiljna situacija. I bila je. Operisali su me isti dan... - kazao je.

Jedan Majin potez ga je, ipak, najviše povredio.

- Nije me čak ni ta prevara toliko povredila, koliko to što je ostala tamo kada mi se to desilo. Radovala se kada je ostala tamo, kada je bila nominovana, a ja sam bio povređen - rekao je.

Na kraju razgovora Jovica je obećao da će, kada se naredni put sretne sa novinarima, biti napolju, u šetnji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bella

    29. novembar 2020 | 21:01

    vidi se koliko vredi kad otisla u rijaliti...jos tad si ti sinko trebo to da otkacis

  • Tara

    29. novembar 2020 | 16:05

    Ceo sistem je napravljen tako da žene bude neverne, nelojalne i sebične.

  • 7890

    29. novembar 2020 | 17:39

    Sem časnih izuzetaka 95% žena su takve, a ni muškarci nisu bolji, ali žene su tu neprevaziđene. Nema za njih ništa sveto. Sve bi prodale i uništile za šaku lažnih obećanja. Ali neka, to su one, pa ko ih trpi, neka trpi. Kod pravih muškaraca nemaju drugu šansu i ne treba im dati. Uvek će grešku da ponove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA