Veselje u Đanijevom domu povodom rođenja unuka! "Presrećni smo, slaviće se mesec dana"

- Kad su mi javili suze su mi krenule - rekao je Đani

  • 20
Radiša Trajković

Radiša Trajković Đani, Printskrin: TV Pink

Pevač Radiša Trajković Đani, postao je deda, a u domu Trajkovića, u najužem krugu porodice zbog epidemioloških mera, uveliko se slavi rođenje malog Nikole.

Đani i njegova supruga Slađa su presrećni i uz pesmu slave rođenje unuka. Njihovom sinu Milošu, koji je postao otac, kako tradicija nalaže, iscepna je majica.

- Kad su mi javili suze su mi krenule. U porodici Trajković slaviće se mesec dana. Pošto mi imamo veliki krug prijatelja, svaki dan će da dolazi po jedna porodica kod nas kući - rekao je Đani uživo u emisiji "Premijera Vikend specijal".

- Malopre smo se čuli sa snajkom rekla nam je: "Da sam znala da je ovako...pa ja ću 100 dece da rodim" - ispričao je pevač i dodao da je porođanj protekao u najboljem redu.

Ponosni baka i deka plakali su od sreće kada su saznali da su dobili unuka, a kako Đnai kaže, već vidi da maleni Nikola ima nešto i na njega.

- Jedva sam došla iz bolnice, zove me prijateljica i kaže mi: "Stani malo, smiri se, pa vozi", kažem: "Neću, odoh"... Presrećna sam... Mali je mnogo sladak - rekla je Slađa sa osmehom na licu.

- Još je bebica, vidim kosicu ima na tatu, na dedu ima, što bi rekli, jagodice bobice... - ispričao je Trajković kome su mnoge kolege čestitale rođenje unuka.

Fotografije sa slavlja u Đanijevom domu pogedajte u galeriji u nastavku tesksta:

Video: Palma se našalio sa Đanijem: Pevač se štrecnuo posle jednog poteza političara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA