Bogoljub Karić sa Milankom zaigrao tvist i oduševio ljude: "Naši unuci ovo prvi put čuju i vide"

- Uživajte u ovim momentima, jer to je ono što nas sve ispunjava, spaja i veseli. Druženje sa unucima i decom, igranje, smeh i njihova radost - poručio je Bogoljub

  • 1
Milanka i Bogoljub Karić Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Instagram/bogoljubkaric

Bogoljub Karić raznežio je, a ujedno i nasmejao ljude na društvenim mrežama, snimkom na kojem đuska sa suprugom Milankom i unucima.

- Dragi moji, evo kako mi sa svojim unucima provodimo slobodno vreme. Pokazali smo im kako smo se zabavljali, kakvu smo muziku slušali i odigrali im tvist, koji oni prvi put čuju i vide. E, to je pravi doživljaj, kada vidite njihovu reakciji na muziku i igru naše generacije. Smeh i čudđenje, ali su nas ispoštovali.

- Razumeju da je i nama njihova rep i hip hop muzika podjednako čudna i isto tako nerazumljiva. Važno je da uvek pronađemo neko pomirljivo rešenje da bi mogli da uživamo u zajedničkom druženju. Za nas je to najveće bogatstvo, kada ne propuštamo ni jedan važan trenutak u odrastanju naših unuka. Jasno je da nam treba ogromna energija da bi ispratili sva njihova interesovanja, sve zahteve, želje i aktivnosti, ali kao što vidite trudimo se i to nam veoma dobro ide.

- Uz njih smo imoja Mara i ja svakog dana sve mlađi i aktivniji. Zato, dragi moji, snagu i energiju tražite u ovakvim trenucima i u ljubavi prema svojoj porodici. Porodica je jedino sigurno mesto, posebno sada, kada smo ograničeni u svemu i moramo da budemo disciplinovani i odgovorni u svakom trenutku.

- Uživajte u ovim momentima, jer to je ono što nas sve ispunjava, spaja i veseli. Druženje sa unucima i decom, igranje, smeh i njihova radost - poručio je Bogoljub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA