≫ 

"Kao dete sam otišla u Sibir, na minus 40, da zaradim za porodicu. Ko me je pitao da li želim..."

- Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka godina, ali ja sam naučila da se nosim s tim - rekla je Dabovićeva

  • 36
Milica Dabović Milica Dabović, Foto: Nikola Tomić

Košarkašica i samohrana majka, Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari putem Instagrama, kako bi prehranila sebe i svog sina, otkrila je da je ponosna na sebe što uspeva da prevaziđe sve prepreke koje su joj se, i koje joj se i dalje dešavaju.

- Kada se pred svaku Novu godinu okrenem iza sebe i pomislim šta sam prošla, kakve su mi se stvari dešavale, koliko mi je samo snage i ljubavi potrebno da prevaziđem sve prepreke i podnesem sve udarce, mogu samo da kažem da sam srećna i ponosna! Duboko negde u sebi našla sam pobednika i pred svaku Novu godinu čvrsto verujem da će sledeća biti mnogo bolja, da će mi doneti nove ljude, poznanstva, poslove, pa zašto ne i ljubav?

- Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka, ali ja sam naučila da se nosim s tim! Polazim od sebe, važno mi je da moje dete živi, da je zdravo i srećno, da vidim, čujem, govorim, imam ruke i noge. Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim! Ja sam neko ko ima želje, ciljeve, neko ko ima veliko srce i na mene uvek mogu da računaju!

Dabovićeva je otkrila i kako se snašla i organizovala život u novonastalim uslovima.

- Meni je ova situacija donela nešto što sam tražila godinama, tako da joj hvala na tome. Nije mi bilo teško da organizujem život i snašla sam se. Ovakve stvari možemo da prihvatimo ili ne prihvatimo, ja sam se uhvatila u koštac sa njom i verovala da sutra dolazi mnogo bolje od ovoga što je sada! Ne kažu džabe da ono što se mora nije teško. Da, i ja to govorim iz iskustva, jer kao dete od 22 godine otišla sam u Sibir na minus 40 da zaradim svoje prve pare, ko me pitao da li želim, volim i hoću, morala sam, izdržavala sam svoju porodicu.

Nedavno su društvene mreže brujale o njenom potezu i prodaji stvari putem Instagrama, a ona ističe da joj je to najbolji potez koji je napravila u životu.

- Verovali ili ne, to je potez mog života, a baš nisam oduševljena svojim životnim odlukama. Žene su me maksimalno podržale i dale mi vetar u leđa i mnogo sam im zahvalna na tome. Jednom prilikom sam rekla kada jednu stvar dnevno prodam na svom profilu ne brinem da li će mi detetu nesto faliti i tako je bilo. Stala sam na noge jača nego ikada i želim svoje želje da pretvorim u stvarnost - rekla je za Glossy.

Video: Genijalne reakcije Milice Dabović u emisiji ILI ILI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eci

    30. novembar 2020 | 12:55

    Kao dete od 22 god😂😂😂

  • BobanKV

    30. novembar 2020 | 14:48

    Miličice, iskreno smaraš...ali baš! Kao prvo, osoba u 22 nije dete!!! Kao drugo, pa prodaj stvari, prehrani sebe i dete i super! Znas li koliko primera ima oko tebe i svih nas, da nemaju čime da se prehrane, a nemaju ni šta da prodaju!!! Rade, muče se za DAN i KOMAD, pa ne trube o tome gde stignu pa i po instagramu! Pliz,ajde malkice manje smaraj!

  • Miki Barca

    30. novembar 2020 | 15:15

    Pa sta? Hoces medalju za to sto si pomogla SVOJOJ porodici? Znas,ja sam sa 10 godina radio na njivi preko raspusta. Znas kako je kad se oznojis a list kukuruza te isece. Pece u p. m. Pa me niko nije pitao da li zelim. Nemojte da nas smarate sa vasim kukanjima stalnim. Svi mi radimo nesto sto ne zelimo ali moramo zbog nasih porodica. Ajde bezi tamo,sram te bilo. Za kosarkaske uspehe svaka cast ali ostalo 0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA