Nadežda sprema tužbu za Tomu, u Zadrugu mu stiže papir zabrane: "Sav honorar ću ti uzeti preko suda"

Idi traži poziv sa mamicom da joj se žališ kako te maltretiram - napisala je Biljićeva

  • 14
Nadežda Biljić, Toma Panić Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Nikola Tomić, Zadruga Official

Pevačica i bivša rijaliti-učesnica Nadežda Biljić nastavlja rat sa nevenčanim mužem Tomom Panićem koji je trenutno u rijalitiju. 

Nadežda svakodnevno prati Tomino učešće u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga", iako ju je već nekoliko puta u istom javno prevario.

Redovno se oglašava na Instagramu povodom svega što Tomislav kaže ili uradi, a sada je poručila i da protiv njega sprema tužbu.

- Da sam htela da ti use*em boravak, mnogo bih drugačije postupila. Ti si se snašao za svoj opstanak pa si je***. Posle te je peklo dok pi*aš, još malo i dobićete papir zabrane pominjanja mog i detetovog imena. Sram te bilo klošaru. Idi traži poziv sa mamicom da joj se žališ kako te maltretiram, a honorar ću ti uzeti preko suda jer mi u kuću nećeš ući! - napisala je Biljićeva.

Podsećamo, Nadežda je nedavno u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf JETSET ispričala kakvo nasilje je u trudnoći doživela od Tome, kao i koliko ju je pogodilo sve što radi u rijalitiju.

Šta je Nadežda ispričala u potresnoj ispovesti pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop it.

    30. novembar 2020 | 18:47

    Njoj nije potreban medijski prostor već stručna pomoć.

  • MN

    30. novembar 2020 | 18:43

    Jadno to dete,majke mi.. Kako deca ispastaju zbog bolesnih roditelja! Cime se ona bavi mesto da uziva sa svojim detetom!!! Sujeta je cudo,ego kad proradi nista gore! Ti si ga birala i znala si sta te ceka! Ne secam se da si i ti nesto bolja bila tamo... Bog ti dao glas da pevas ti trosis glas na pljuvacinu!

  • Bojana

    30. novembar 2020 | 17:34

    Tebe treba hospitalizovati pod hitno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA