≫ 

Bilo bi top, da nije Fotošop! Najveći blamovi poznatih žena - menjaju lični opis, krive zidove...

Neke su iskrivile sve oko sebe, od pločica do zidova, a pojedine zvezde toliko su korigovale određene delove tela, da su se izobličile

  • 4
Soraja, Ana Korac, Zorannah

Ana Korać, Zorannah, Soraja; Foto: Marko Jovanović, Instagram/ana_korac, Instagram/sorajavucelic, ATA Images, Instgaram/zorannah, Youtube/zorannah

Poznate dame sa naše scene broje stotine hiljada, a neke i milione pratilaca na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuju fotografije na kojima gotovo uvek izgledaju besprekorno.

Ipak, da bi sve bilo pod konac, Fotošop je nezaobilazna "alatka", a mnoge pevačice, influenserke i voditeljke, još uvek nisu naučile kako da ga koriste.

Da propust može da se dogodi svakome, pokazale su brojne javne ličnosti, a mi vam predstavljamo najveće greške u Fotošopu.

Dara izdužila noge

 

Da nije opšte poznato da je Dara Bubamara kao džepna venera i da je niska rastom, ništa ne bi bilo čudno, ali fotografijom sa jednog snimanja, Dara je nasmejala fanove na Instagramu.

Pevačica je bila u uskom crnom kombinezonu, a u želji da izgleda vitkije, izdužila je noge u Fotošopu. Da je Dara preterala, više je nego očigledno, jer su mnogi komentarisali da izgleda kao da je visoka 1.80, a ne kao da nema ni 1.60, koliko je otprilike zaista visoka.

Osim toga, Dara je često na meti kritika da preteruje u sužavanju struka, butina, kao i u "peglanju" bora i nedostataka na licu, ali nju to nimalo ne dotiče.

Ana, gde ti je struk?

 

Starleta Ana Korać veliki je ljubitelj estetskih korekcija, te ne krije da je na svom licu i telu svašta korigovala. Taman kad bi trebalo da svime bude zadovoljna, Ana je iznenadila fotografijama na kojima, gotovo da nema struk.

"Ženo božija, pe da ti je ovoliki struk tebi bi se kičma slomila", "Da li je ovo realno", "Ne postoji ovoliko tanak struk" samo su neki od komentara šokiranih pratilaca na Instagramu.

Zoranino "ispeglano" lice

 

Zorana Jovanović zvana Zorannah na Instagramu ima 885 hiljada pratilaca, a njene fotografije su uglavnom savršene.

U želji da joj lice bude što lepše, Zorana na svakoj fotografiji doradi neke detalje, najviše lice koje deluje perfektno, bez ijedne mane. I sve bi to bilo ok, da se na istoj mreži ne objavljuju i video snimci, na kojima se vidi da je razlika između fotografije i realnosti kao noć i dan.

 

Jedan od njenih najvećih promašaja dogodio se kada je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred zida na ulici, a ono što je gotovo nemoguće ne primetiti je da je deo zida "povukla" zajedno sa strukom koji je sužavala u Fotošopu, te se zid vidno iskrivio.

Ali, Zorannah ima još pehova u fotošopu. Jednom prilikom, tokom karantina u Srbiji zbog korona virusa, Zorana je objavila fotografiju na kojoj je sređena od glave do pete u karantinu, a pet sati kasnije objavila je na Insta-storiju snimak u istoj odevnoj kombinaciji, a razlika između prve i druge verzije je ogromna.

Kako izgledaju najveći pehovi poznatih dama, pogledajte u galeriji:

Sandra iskrivila pod

 

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica, ali to ne znači da ona na sebi ne vidi nijednu manu. U želji da nešto koriguje na svom telu, pevačica je iskrivila Fotošopom pločice na kojima je stajala.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

 

Soraja se "obezglavila"

 

Soraja Vučelić starleta je koja je među prvima počela da uređuje svoje fotografije u programima za obradu. Iako je proteklih godina bilo mnogo grešaka, na to se nećemo fokusirati jer je tada vežbala.

Međutim, Soraja nikako da savlada rad u Fotošopu, a najviše muka zadaju joj proporcije tela. Neretko pretera u izduživanju nogu, stanjivanju struka, brojnim doradama na licu, a poslednje objave specifične su po tome što gotovo da nema glavu.

Fanovima nije promaklo da je starleta toliko smanjila glavu da je na nekim fotografijama jedva uočiva, dok na većini slika biva manja od njenih grudi.

Video: Srpkinja ima najveću guzu na svetu: Gojila se samo da bi mogla salo da prebacuje u pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA