≫ 

Marija spremna za maratonski koncert za pomoć maloj Minji: "Pevaću dok me grlo bude služilo”

- Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u 19 časova na YouBox-u. Pevaću dokle svi zajedno ne skupimo novac - rekla je Marija

  • 7
Marija Šerifović

Marija Šerifović Printskrin: Instagram/serifovic

Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić.

- Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u 19 časova na YouBox-u. Pevaću dokle svi zajedno ne skupimo novac-  istakla je pop zvezda u videu koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Poznato je da muzička zvezda posebnu ljubav gaji prema deci, te i da ih njihove teške životne priče podstaknu na humanu akciju, pa i ne čudi što će Marija pevati uživo kako bi tokom koncerta pokušala da prikupi što više sredstava za lečenje jednogodišnje devojčice.

Već danima unazad putem svojih mreža apelovala je da se prikupe sredstva za lečenje Minje Matić, koja boluje od retke i teške bolesti - spinalne mišićne atrofije, tip 1. Iako je istakla koliko je važno da se u akciju uključi što više ljudi dobrog srca, muzička zvezda glasna je u nameri da njen koncert svi prate pa tako i društveno odgovorne kompanije koje finansijski mogu da pomognu borbi za Minjin život.

Ovo je poruka za sve. I za tebe i za tebe,ali i za velike kompanije. Da vidim koliko vas ima - poručila je na kraju videa Marija Serifovic

Poznato je koliko publika Mariju voli da sluša, pa tako nema sumnje da će ona pevati nekoliko sati bez prestanka jer postoji jedan veliki cilj. Podsećanja radi, za vreme vanrednog stanja, prva muzička zvezda koja je održala koncert putem ove muzičke striming platforme bila je upravo Marija, kada su i oboroni rekordi poseta. Ostaje nam da verujemo da će tako i biti u petak, 04.12 u 19 časova!

Maloj Minji možete pomoći i ako pošaljete humanitarni SMS - ukucajte broj 845 i pošaljite ga na broj 3030.

Pogledajte i Marijin apel:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA