≫ 

Rasti ponovo produžen pritvor! Evo zašto reper ostaje iza rešetaka još 30 dana

Pritvor je produžen Stefanu Đuriću i B.L. zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo

  • 21
Reper, Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta, Foto: Telegraf

Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor pevaču Stefanu Ðuriću Rasti i B.L, kod kojih je početkom oktobra kada su uhapšeni pronađen skank i kokain.

Pritvor im je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

Na ovu odluku suda imaju pravo da ulože žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.

Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvođnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora.

Istraga je u završnoj fazi i očekuje se da bude okončana nakon što u tužilaštvo stigne DNK veštačenje, a onda sledi odluka o optužnici.

Ðurić se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim tužilaštvo mu nije poverovalo.

Video: Đorđe David: Pravda za Rastu? Šta?! Pravda za narkomane, prostitutke, dilere...?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. decembar 2020 | 12:54

    Pa sta ima neko da mu veruje ili ne... Jel imaju dokaz neki da je hteo da dalje siri skank, ili sta god... NEMAJU.... onda kazna samo za to sto su nasli kod njega, i hvala lepo. I Marjanovicu nisu poverovali da nije ubio Jelenu, pa je i dalje na slobodi.

  • Kkk

    1. decembar 2020 | 13:36

    DRZITE TO U ZATVORU DOK SE NE OPAMETI !!!!

  • фебо

    1. decembar 2020 | 12:52

    Izdrzi Risto,jos njih deset da budu uhapseni,I onda ides napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA