Dečko Snežane Đurišić nakon što je u liftu uslikan sa drugom ženom: "To je toliko gadno..."

- Ako sam bilo šta ružno uradio, onda je to strašno - rekao je Vanja

  • 24
Koncert Ane Bekute

Snežana Đurišić, Vanja Milošević, Foto: ATA Images

Doktor Vanja Milošević, emotivni partner pevačice Snežane Đurišić, uslikan je u jednom šoping centru sa bivšom partnerkom.

Tokom prethodnog dana Snežana je stala u "odbranu" Miloševića navodeći da se njen partner video sa bivšom iz opravdanog razloga.

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama - rekla je pevačica.

- Ništa ne želim da komentarišem. To je toliko gadno. Ako sam bilo šta ružno uradio, onda je to strašno. Ali, da se razumemo nisam ništa loše uradio. Ovo sve bih prokomentarisao tako, "Selo gori, a baba se češlja", ako vam je zanimljivo da pišete šta radi Vanja Milošević dok se vozi liftom i to sa nekom osobom, onda je to zaista jedna zabrinjavajuća stvar - rekao je on za Blic i dodao:

- Ne vidim razloga da bilo koga to zanima i želim da to ostane moja privatna stvar kao što je to bila do sada. Jednostavno gledam da lekarski posao radim najbolje što mogu, a iskreno mislim da javnost nema potrebe da zna šta se dešava u mom privatnom životu.

Na pitanje da li su on i Snežana i dalje u emotivnoj vezi, Vanja je rekao:

- Demantovao bih sebe šta god dalje da kažem. Zaista želim da o mom privatnom životu znaju samo članovi moje porodice i deca. To da li smo zajedno ili nismo, neka ostane između nas.

Video: Snežana otkrila u kakvim je odnosima sa sinom nakon što je izašao iz zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    1. decembar 2020 | 17:10

    Decko ko sto si ti devojka.

  • Licemerka

    1. decembar 2020 | 19:02

    Gledala sam je na tv-u kada je govorila da nikada niko neće moći da zameni njenog pokojnog muža. Šta bi??

  • Zmaj

    1. decembar 2020 | 18:44

    Dečko ?!,onda je ova baka vjerovatno devojčica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA