≫ 

Kija Kockar ima detaljan spisak želja za Novu godinu: Iz svake se vidi da joj baš fali muškarac

Sudeći po tome koliko pratilaca ima na društvenim mrežama, ne bi iznenadilo da joj na kućnu adresu stigne više dobrovoljaca

AmiG Show

Kija Kockar, Foto: ATA images

Rijaliti-zvezda Kija Kockar u poslednje vreme sve aktivnija je na Tviteru, gde s pratiocima deli stavove i razmišljanja o raznim temama, ali i želje, ovaj put - novogodišnje!

Kija je, naime, detaljno navela sve što želi da joj se nađe ove godine u paketiću ispod jelke, a spisak je iznenadio mnoge.

- Sve što mi treba ispod jelke: novi brisači za auto, neko da mi promeni sijalicu (jer jedno je neon, drugo žuto) i namesti to što se prekida oko svetla, i žmigavac - mislim desni i pun rezervoar - napisala je Kija i dodala:

- I malo sam ogrebala desnu stranu, pa da se to sredi. Jao, hvala na paketiću - zatražila je Kija i unapred se zahvalila.

Spisak je podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ostaje da vidimo hoće li je neko iznenaditi, a sudeći po tome koliko pratilaca ima, ne bi iznenadilo da joj na kućnu adresu stigne više dobrovoljaca, koji bi sve navedene obaveze izvršili.

Video: Da vidite samo kako Kija Kockar vrcka pred ogledalom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    2. decembar 2020 | 13:44

    Sklanjajte je iz medija🙏✈️

  • Konacno

    2. decembar 2020 | 13:52

    istinu da kazete,, Rialiti devojka,, a ne pevacica, spisateljica itd.

  • seja

    2. decembar 2020 | 13:47

    Ova samo nešto traži da joj se da. Dokle bre više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA