≫ 

Najseksi hrvatski glumac u znak protesta upao u dvorište crkve i vežbao: Podnet optužni predlog

Žao mi je zbog toga, pa i ja sam vernik - rekao je Mario nakon skandala

  • 1
Mario Valentić

Mario Valentić, Printscreen/Instagram/mario.valentic

Glumac, model i fitnes trener Mario Valentić (40) bio je miljenik žena celog regiona nakon nekoliko zapaženih uloga u hrvatskim sapunicama, od čega je najveća bila u seriji "Vila Marija".

Nekada obožavani glumac izazvao je lavinu reakcija nakon što je upao u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak protesta protiv mera Hrvatskog nacionalnog stožera o zatvaranju teretana i fitnes centara.

Sa sportistom Šimunom Cimermanom tamo je počeo da vežba, a snimak je objavio na Fejsbuk profilu. Izbrisao ga je nakon loših komentara, a primio je i razne poruke.

- Izvinjavam se svima koje sam povredio. Žao mi je zbog toga, pa i ja sam vernik. 'Piknuli' smo u pogrešno mesto, ali nije to bila namera - objasnio je Mario za hrvatske medije.

Potom je na društvenim mrežama objavio i video, te se javno izvinio zbog čitave situacije.

- Nedostajalo mi je mudrosti i promišljanja pre celog čina i zbog toga iskreno žalim. Smatram da je vežbanje zaista rešenje, a ne uzrok ovih svih okolnosti u kojima se nalazimo - ove zdravstvene krize, gospodarske, ekonomske, pa i duhovne - poručio je.

No čini se kako izvinjenje nije bilo dovoljno. Iz policije su javili kako fitnes treneru ide optužni predlog.

- Odmah po primljenim saznanjima, policijski službenici su preduzeli sve mere i radnje propisane zakonom kojom prilikom je utvrđeno da se radi o protivpravnom ponašanju opisanom u članovima 6. i 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je kriminalističko istraživanje u toku, a po završetku istoga protiv prekršitelja zakona će biti podnesen optužni predlog nadležnom sudu, prenosi 24sata.hr.

Video: Džon Travolta pre 4 meseca ostao bez supruge: Zahvalio se fanovima koji mu pružaju podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    2. decembar 2020 | 22:46

    Ma da, kako nije "slučajno piknuo" u džamiju? To se ne bi usudio veliki borac protiv licemerja. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA