≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpska pevačica nakon priznanja da se prostituiše: "Otac sam dvoje dece, oni znaju čime se bavim"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- U Švajcarskoj je prostitucija legalizovana. Nikada se takvim stvarima nisam bavila u Srbiji, niti planiram - rekla je Elektra

  • 5
Elektra

Elektra Elit, Foto: Instagram/electra.elite

Transrodna pevačica Elektra Elit za švajcarske medije je bez imalo stida priznala da se u toj zemlji bavi prostitucijom, a sada se oglasila tim povodom.

Elektra Elit tvrdi da se "najstarijim zanatom" nikada nije bavila u Srbiji, već da to čini samo u Švajcarskoj, gde je prostitucija legalizovana.

- U Švajcarskoj je prostitucija legalizovana. Nikada se takvim stvarima nisam bavila u Srbiji, niti planiram. Ne zato što je tu manji standard, nego jer ne želim da kršim zakon. Pošto sam otac dvoje dece oni znaju sve, a meni je najbitnije da sin i ćerka znaju ko sam i šta sam i čime se bavim - rekla je transrodna pevačica za Telegraf JETSET.

Ona je pre nekoliko dana za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“ bez pardona ispričala kako se bavi prostitucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

- Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao – rekla je Elektra, koja je pre korona virusa dugo radila u poznatoj ulici „Langstrasse“ u Cirihu, gde prostitutke nude svoje usluge.

- Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u „Langstrasse“, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dve ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana – izjavila je Elektra, koja je navela i koliko naplaćuje svoje usluge.

- Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu – zaključila je Elektra Elit koja se nijednog minuta nije posramila.

Podsetimo, Elektra Elit je transrodna pevačica koja se pojavila na srpskom tržištu pre nekoliko meseci. Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života.

Video: Ko bi rekao da nije žena? Influenserka sa osam miliona pratilaca, žari i pali Instagramom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    2. decembar 2020 | 18:03

    Kako je bolesno kada muskarac stvori porodicu i svoju decu, pa posle promeni pol, kao kod Dzenerovih. Tacno bi me blam bio roditelja, a ova deca koja ga podrzavaju, no comment.

  • Au

    2. decembar 2020 | 16:11

    Sestro, brate, cale si, keve mi!

  • Srecko Jordanovic

    3. decembar 2020 | 03:58

    Ono je vise pevacica sa jednom pesmom nego prostitutka 13 god. Ne razumem. Valjda treba da naslov bude "prostitutka snimila pesmu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA