≫ 

"Moj Kruševac tokom takmičenja u Zvezdama Granda nije hteo da mi pomogne. Nisam im bila bitna"

Pevačica otkrila da je nakon raskida s Petrom Strugarom završila kod psihoterapeuta

  • 15
AmiG Show Milica Todorović, Foto: ATA images

Život Milice Todorović (30) je poput scenarija latino sapunice - sa samo 14 godina pobedila je u "Zvezdama Granda", a sa 16 ju je slavni Emir Kusturica pozvao da glumi u njegovoj operi s kojom je obišla pola sveta.

Oduvek je volela duge i stabilne veze, pa je do 30. godine, koliko sada ima, čak 13 godina bila u vezama. Poslednja, sa glumcem Petrom Strugarom, neslavno se završila. Milica priča da je posle raskida kupila psa da ne bi bila usamljena.

- Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom. Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno - započinje atraktivna plavuša svoju ispovest za Hit i dodaje da, kad joj je najteže, traži pomoć psihoterapeuta:

- On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota. Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret... Ma milina! Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila.

Pevačica potiče iz velike familije: otac Milan i majka Jasmina iza sebe imaju još po jedan brak i decu:

- Mi smo ceo život zajedno u jednoj kući. Stariji brat Vlada je iz prvog braka sa tatine strane. Sa mamine strane imam stariju sestru Jovanu. A moja rođena sestra je Anđela. Nas šestoro smo živeli u istoj kući i super smo se slagali. Išli smo svi zajedno na letovanja. Uvek je bilo novca za sve što nam je trebalo. Tata je bio pravnik, radio je kao glavni računovođa u jednoj firmi, a mama je radila u tekstilnoj firmi. Uvek smo imali dovoljno i nismo bili razmaženi i zahtevni.

Na nagovor majke, prijavila se za "Zvezde Granda".

- Imala sam samo 13 godina. U tom periodu slušala sam samo stranu muziku i nisam sebe videla kao pevačicu narodne muzike. Međutim, mislim da je za jednog pevača bitno da može sve da otpeva od "Nirvane" do Silvane, kao što ja sada znam. Prošla sam samo jedan krug i u meni je proradio neki inat, pa sam mom kumu Stevanu Anđelkoviću rekla: "Je l' ti znaš da ću ja opet sledeće godine da se prijavim i da pobedim?" Kako zračiš, tako i privlačiš! Kada sam počela da se takmičim, u Beograd sam dolazila autobusom svaki drugi dan. To je bilo mučenje, ali vredelo je - kaže Milica i dodaje da ponekad nije imala dovoljno novca da se vrati u Kruševac:

- Kada sam dolazila u Beograd, spavala sam kod Jovane Pajić ako nisam imala za autobus za nazad. Bile smo devojčice i baš smo se lepo slagale. Bilo je perioda kada majka i ja nismo imale ni za autobusku kartu, pa smo pozajmljivale. Nismo imali sponzore, nije bilo šminkera, nego sam se sama šminkala i oblačila po komšiluku. Kada je bilo takmičenje, moja majka je sama plaćala autobus i organizovala postere.

- Meni moj grad Kruševac nije želeo da pomogne. Majka je otišla u opštinu i tražila da nam pomognu, a oni su joj rekli da podržavaju samo umetnike, mene nisu smatrali bitnom. Svoj grad i dalje volim najviše na svetu, ali tada mi se srušio svet... Bilo mi je baš krivo. Svi drugi pevači su imali finansijsku podršku iz svojih gradova, samo ja ne. Nisam zlopamtilo... Prijatelj Dejan mi je pravio frizure za džabe, dolazio je na snimanje emisija, baš mi je pomogao. Peđa i Andrijana su me oblačili, samo su oni pristali da mi pomognu i rekla sam da ih nikad neću zaboraviti i da ću ih uvek spominjati u svakom intervjuu.

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    2. decembar 2020 | 16:58

    A koliko ti je pomogao Žika iz Vučaka dobro poznat u mutnim krugovima Kruševačkog podzemlja?

  • ccc

    2. decembar 2020 | 20:10

    Da si isla na takmicenje iz matematike, pa da se zalis. Sta ima da ti pomaze u Zvezdama Granda, zeno, jesi li realna??

  • Гаргамел

    2. decembar 2020 | 18:55

    Веома конфузна изјава. Увек смо имали новаца, нисмо никад оскудевали, нисмо размажени а кад нисмо имали за аутобуску карту позајмљивали смо или сам спавала код другарице. Шта је Петар тражио са њом полуписменеом ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA