≫ 

Marko hteo da opravda sebe i Lunu, napisao da se "trudnice po zakonu ne vezuju", pa obrisao objavu

- Trudnice moraju da se vezuju, samo što one treba da stave pojas drugačije. Donji deo pojasa treba da podvuku ispod stomaka, a gornji da povuku iznad stomaka - objasnio je jednom prilikom Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja

  • 30
Marko Miljković i Luna Đogani Marko Miljković i Luna Đogani, Printscreen/Youtube/Sikter Tube

Rijaliti-zvezde Marko Miljković i njegova izabranica Luna Đogani za nekoliko meseci će postati roditelji devojčice. Budući tata svakodnevno snima šta radi u toku dana, kako sam, tako i sa Lunom, te mu se na jednom snimku tokom vožnje oboje prekšili zakon u saobraćaju, ali i ugrozili svoju bezbednost.

Naime, Luna i Marko snimili su video povodom toga što je došlo vreme da saznaju kojeg pola je njihova beba, a na početku snimka oni su u kolima i kreću u kliniku koja vrši test.

Luna i Marko snimali su se u autu sve vreme tokom puta, a ono što se na snimku jasno vidi je da oboje nisu vezali pojas, koji je obavezan.

Šta više, Marko se tokom vožnje igrao sa kamerom koju je dobio na poklon za snimanje klipova sa Lunom i isprobavao opcije.

Snimali su se i narednog dana, kada su išli po rezltat testa i ponovo nisu bili vezani.

Fanovi koji su pomno pratili snimak i videli šta se dogodilo, napali su Miljkovića da ne misli, ni na svoju, ni na bezbednost svoje trudne izabranice.

On je reagovao na društvenoj mreži Instagram i napisao:

- Što se tiče vezivanja u autu, trudnice se po zakonu ne vezuju, a ja se solidarišem.

Ubrzo je shvatio kakvu je grešku napravio, te je obrisao pomenutu objavu.

Inače, zakon itekako nalaže da trudnice vezuju sigurnosni pojas. Ni trudnice, kao uostalom ni svi ostali, nisu izuzete od obaveze da vezuju pojas u vozilu. Naprotiv, njihova obaveza je utom veća što treba da brinu o dva života i sklonije su povredama u saobraćaju, smatra Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

- Trudnice moraju da se vezuju, samo što one treba da stave pojas drugačije. Donji deo pojasa treba da podvuku ispod stomaka, a gornji da povuku iznad stomaka - objasnio je Okanović ranije za Telegraf.rs.

On je takođe apelujovao na sve pripadnice lepšeg pola da nikako ne stavljaju pojas ispod miške jer u slučaju čeonog sudara može da dođe do ozbiljne povrede i smrtnog ishoda.

Tim pre što, prema statistici, 60 procenata poginulih vozača i putnika nije koristilo pojas.

OZBILJNE POSLEDICE PRILIKOM SUDARA PO TRUDNICU

Prema rečima načelnika ginekologije u Zemunskoj bolnici dr Igora Plješe žene u trudnoći mogu da zadobiju sve povrede, kao i oni koji nisu u drugom stanju, ali i one posebno opasne ozlede.

- Može da dođe do pucanja materice koja je kod trudnica veća nego inače i do povrede ploda. Zbog uvećane materice u trudnoći, žena je tada više izložena udarcima. To može biti opasno, pre svega, po majku, a može doći i do gubitka ploda - upozorio je jednom prilikom dr Plješa.

Sporni snimak, na kojem se vidi kako Marko i Luna prave prekršaj, pogledajte ovde:

Video: Lunu promenila trudnoća: Nema više skandala i golotinje, postajem majka i moram tako i da se ponašam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    2. decembar 2020 | 17:26

    Oni su ljudi nepismeni a uz to i bahati. Sta ocekivati od kombinacije Djogaj-Miljkovic? Dobro se nisu seksali u autu.

  • Hhh

    2. decembar 2020 | 17:03

    I koriste nargilu u toku voznje po zakonu?

  • Kk

    2. decembar 2020 | 18:34

    Seljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA