≫ 

Prva rijaliti preljubnica udala se četvrti put: Nemeš je prošlost, novog muža upoznala je na poslu

Marijana u potpunoj tajnosti udala se za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba

  • 10
Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš, Printskrin: TV/B92

Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njezina prvog supruga.

Više nije ni Kovačević, što je bilo njeno devojačko prezime. Najpoznatija  stanarka "Velikog brata", koja je i pobedila u šouu 2011. godine, sad se preziva Seifert, potvrdili su iz advokatske kancelarije koja je zastupa.

Kako hrvatski mediji prenose, Marijana u potpunoj tajnosti udala se za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu. Navodno su se upoznali na njenom poslu, dok je konobarisala u zagrebačkom kafiću. Ovog leta, tačnije u avgustu, Marijana je u telefonskom razgovoru za “RTL Exkluziv” otkrila da je trudna.

Nije htela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge. Nakon izlaska iz regionalnog rijaliti šoua u potpunosti se povukla iz javnosti. Okrenula se veri i duhovnosti, eliminiše lažne prijatelje iz života i više nije htela da ima veze s javnim nastupima. Radila je u call centru u Zagrebu, nakon čega je počela da konobariše. Tamo se navodno i zaljubila u današnjeg supruga.

Pre ulaska u “Velikog brata” 2011. godine Marijana je bila srećno udata za pomorca Ivana Čvrljka. Živeli su u Šibeniku, a u braku su dobili ćerku (11). Upoznali su se preko društvene mreže Iskrice.

Ipak, Marijana se u rijalitiju zaljubila u muzičara iz Srbije, Nikolu Nemeševića Nemeša (30), i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga. Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali seks, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu porodicu.

Nastavili su da se viđaju nakon rijalitija. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobede u “Velikom bratu”. Tad se Nemeš vratio u Beograd.

Par je prekinuo 2014. godine, ali dve godine kasnije ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su da se venčaju. No brak je bio kratkog veka. Osam meseci kasnije ipak su se razveli.

Nakon što je pukao brak između nje i Nemeša, Marijana je utehu našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku.

Za Gricka se udala, ali je krajem 2019. godine došlo do razvoda. O razlozima oboje nisu želeli da pričaju.

Video: Nije mogao da gleda njene suze: Emotivni susret Maje i Janjuša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rata

    3. decembar 2020 | 12:38

    Zaslužuje i ona nacionalnu penziju!

  • Jagodinka Simonović

    3. decembar 2020 | 13:06

    Nataša Bekvalac plače nad bračnim životom Marijane. 😁😁😁 Šalu na stranu ja volim Natašu Bekvalac ovo je samo fora. Nato i mi konja za trku imamo 💜💜💜

  • Janko

    3. decembar 2020 | 13:01

    Ako hoces da budes poznat, najvaznije je da budes rijaliti zvezda. Koje su oni vrednosti drustva voleo bih da mi neko objasni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA