≫ 

Srpska manekenka se zip lajnom "zakucala" u drvo i visila sa 15 metara: Evo kako danas izgleda

Lepa srpska manekenka koja je prošle godine doživela nesreću na zip lajnu se potpuno oporavila i izgleda fantastično

  • 8
Simona Andrejic Simona Andrejić; Foto: Profimedia/Alamy

Srpska manekenka Simona Andrejić (26) prošle godine je doživela tešku nesreću na imanju milijardera Čina Čua (54) iz Vijetnama, kada se tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju velikom brzinom "zakucala" u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata, a sada se na njenim novim fotografijama vidi da se potpuno oporavila.

Naime, manekenka sada odlično izgleda i bez vidljivih ožiljaka, iako je nakon nesreće lepotica završila u invalidskim kolicama, a tada je konstatovano da  je na nekoliko mesta polomila karlicu, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u "Yale New Haven" bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD-u.

Užasan snimak nesreće srpske manekenke tada je objavio "Page Six", a na njemu se vidi kako spasioci spuštaju sa drveta srpsku lepoticu.

Milijarder Ču je pozvao grupu mladih modela, kao i svoje prijatelje, da 17. jula prošle godine posete njegov dom u Vestčesteru u Njujorku, na kojem ima čitavu garažu punu "super automobila", a nekoliko minuta nakon okupljanja desila se nesreća.

Ču je posle pada Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno - u periodu od godinu dana - a izvor kaže da je to za Simonu i u poređenju sa njenom zaradom - sitnica.

Ona nije prihvatila njegovu ponudu, a njegov pomoćnik je pretio da će joj ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i plaćanje hotelskog smeštaja. Spominjala se čak i višemilionska tužba, a sada je sve to iza nje.

Ona izgleda zdravo, seksi i potpuno oporavljeno.

Inale, Simona Andrejić važi za jednu od najuspešnijih srpskih, ali i svetskih manekenki. Rođena je u Beogradu 1994. godine, a manekenstvom je počela da je bavi još u ranim tinejdžerskim danima.

Ona je jedno od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana, Dior i na svu sreću nesreća na zip lajnu nije ostavila teške posledice po nju.

Ekskluzivnu izjavu dala za Telegraf.rs

Lepa Simona se nakon nesreće oglasila samo za naš portal, i tada je priznala da ima teške povrede.

Istina je da sam bila u teškoj nesreći i nažalost imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam - nisam još u stanju da odgovaram na pitanjaZa sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre - rekla nam je Simona u avgustu 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. decembar 2020 | 12:15

    Vidi se nasla drugog milijardera da je oporavi

  • Johan

    4. decembar 2020 | 12:45

    Sta je radila pod nadnicu kod milijardera džaba od lepote kad je kako kaze narod duga kosa plitka pamet

  • Гаргамел

    4. decembar 2020 | 13:46

    Оглашава се да је опет на располагању сваком коме је рођендан ... а плаћа поштено.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA