Prelepu Srpkinju razbesneli komentari, pa priznala: "Krila sam trudnoću, moj dragi jeste oženjen..."

- Tako da još jednom u životu sam pustila da pričaju ko šta hoće, sto više govori o njima nego o meni - napisala je Ivana

  • 7
Ivana Korab

Ivana Korab, Foto: Instagram/ivanakorab

Manekenka Ivana Korab u drugom je stanju, a sada je prvi put objavila fotografiju na kooj se vidi trudnički stomak.

Ivana je u početku krila trudnoću, a istakla je da je za to imala dobar razlog. Manekenka se osvrnula i na priče da je u vezi sa oženjenim muškarcem.

- I evo prve slike na mom Instagramu mene sa stomakom.... Do sada sam čuvala to za sebe i moj najuži krug ljudi jer sam imala dobar razlog za to, što ću jednom prilikom da objasnim kada dođe vreme za to... A za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera - napisala je Ivana.

- Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svašta pljuvali moj dragi jeste oženjen, ali sa mnom! I to već pune 2 godine... Tako da još jednom u životu sam pustila da pričaju ko šta hoće, sto više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubomorne duše... - objasnila je mankenka.

- Želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju sto sam malo nestala i sto sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe - zaklučila je Ivana.

Podsetimo, manekenka je dugo živela i radila u Los Anđelesu, a pre nekoliko meseci se vratila u Srbiju.  Ona će se poroditi u Beogradu, u januaru 2021. godine.

Razvod posle mesec dana

Ivana se 2013. udala za tada dugogodišnjeg dečka, crnogorskog biznismena Mia Danilovića.

Međutim, razveli su se posle samo mesec dana.

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je tada Ivana.

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, rekla je:

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost.

Video: Ivana Korab u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    3. decembar 2020 | 18:44

    Procitajte tekst pre nego sto pljunete na nekoga. Devojka kaze: moj dragi jeste ozenjen, ali sa mnom

  • Dragan

    3. decembar 2020 | 17:51

    Koja si sad pa ti?

  • Hugo

    3. decembar 2020 | 23:06

    Nije ni prva ni poslednja koja je bila sa ozenjenim, sa nekim mora da proba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA