U trendingu Bajine pesme stare 25 godina: Da li su se ljudima smučili "moderni" tekstovi?

- Baja prešao izgricu za*ebao repere i trepere - jedan je od komentara

  • 8
Nedeljko Bajić Baja

Nedeljko Bajić Baja, Printskrin: Youtube/Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Popularni pevač Nedeljko Bajić Baja objavio je svoje stare hitove, a tri njegove pesme završile su na trending listi na Jutjubu.

Naime, Bajić je na svom Jutjub kanalu, pre dve nedelje, objavio nekoliko svojih starih pesama koje su uklonjene, a čak tri su završile u trendingu, ostavljajući za sobom numere koje se smatraju popularnim hitovima.

Pesma "Ginem ginem", koju je Nedeljko snimio 1999, godine, nakon objavljivanja na Jutrjubu je 11. u trendingu i za tri nedelje imaoko 461.000 pregleda.

"Kad uđeš u trending, a pesma hit već dve decenije", "Čovek u trendingu opet", "Baja prešao izgricu za*ebao repere i trepere", neki su od komentara.

Zatim, na 21. metu trending liste, opet je Baja, samo sa pesmom "Koktel jubavi" koja je snimljena 2005. godine. "Nedeljko ulazi u trending sa 15 godina starom pesmom, pa nije džaba Baja", jedan je od komentara.

Takođe, treća pesma "Ljubavnik na duge staze", iz 1997. godine, na trendingu je zauzela 29 mesto, a mnogi ljudi u komentarima pišu da je dobro što je pesma ponovo vraćena na Jutjub i da zaslužuje trending.

S obzirom na to da je Baja sa starim pesmama koje ne prate današnje trendove završio nu trendingu, da li to znači da su se ljudima smučili savremeni tekstovi puni promovisanja droge i nemorala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. decembar 2020 | 17:26

    Čovek je gospodin koji ima sjajan glas . Pesme su mu hit i dan danas iako ne izigrava dvorsku ludu po emisijama zabavnog karaktera.

  • 🔥

    4. decembar 2020 | 17:21

    Moj omiljeni pevač 💕💕💕 '...Ako je ona otrov u medu, taj med sam oduvek hteo, i noć s' onom pravom bolja je, nego s' pogrešnom život ceo..'

  • Tg

    4. decembar 2020 | 18:34

    Pa nije on pripovedač ko ovi tvz reperi. Covek je pevac i to ostaje zauvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA