Oglasio se Bora Đorđević nakon informacije da je navodno teško bolestan

Frontmen "Riblje čorbe" reagovao je nakon priče koja se pojavila u pojedinim medijima

  • 6
Bora Djordjevic Riblja corba

Bora Đorđević Foto: ATA images

Bora Đorđević, pevač poznatog benda "Riblja čorba", oglasio se nakon informacije koja se pojavila u pojedinim medijima da je navodno teško bolestan.

-  Svima srećna Nova godina, radujem se skorašnjem velikom beogradskom koncertu - rekao je Bora Čorba za "Novosti".

Podsetimo, Bora Đorđević, koji živi u Ljubljani, nije prisustovao kremaciji svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Miše Aleksića. Nažalost, basista "Riblje čorbe" preminuo tokom borbe sa korona virusom.

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas "Riblja čorba" - pisalo je u saopštenu "Riblje čorbe" na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    5. decembar 2020 | 08:06

    A koj moj đ...u tražiš u ljubljanu.

  • Malo srce

    5. decembar 2020 | 18:12

    40 godina radili zajedno, družili se a sada nisu u stanju da stave masku i isprate čoveka? Sramota. A šta da lekari i sestre kažu, zaraza je nećemo da radimo?

  • Срб

    5. decembar 2020 | 13:41

    Што волим овако доследне људе што је пљувао по аустријским коњушарима па подвио реп и отишао баш код тих да живи Живела доследност

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA