Sanja Vučić o borbi sa neizlečivom bolešću: "Gubila sam kosu, terapiju ću piti doživotno"

Nakon što je njen bivši javno izneo da ona ima zdravstveni problem, Sanja je ispričala sa čim se suočava

  • 9
Hurricane Sanja Vučić, Foto: Nikola Tomić

Bivši dečko Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane", Nikola Đorđević izneo je nepoznate detalje o neizlečivoj bolesti koju pevačica ima.

Naime, Sanja je otkrila da ima hašimoto, oboljenje štitne žlezde, zbog čega će doživotno piti terapiju, a istakla je i čim se sve suočila zbog bolesti.

- Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog sistema. Gubila sam kosu, imala sam oscilacije u težini - ispričala je Sanja.

- Terapiju ću morati da pijem doživotno. Nekad imam hronični umor, promene raspoloženja, ali sve su to nuspojave bolesti i terapije - rekla je pevačica za "Svet".

- Kada shvatiš da je to sastavni deo života, sve ti bude lakše. Ne žalim se, okej sam i sve to mi je postalo normalno - zaključila je članica grupe "Hurricane".

Podsetimo, pevačicin bivši nakon raskida izneo je u javnost da je bio uz nju u najtežim trenucima, kada su počeli njeni zdravstveni problemi.

Video: Seksi Uraganke žele da glume sa Baćom u Južnom vetru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QW

    5. decembar 2020 | 09:51

    Bolest nije nešto čega se treba stideti, ali otku onom 🐒 pravo da svakodnevno priča o detaljima iz njenog života?! Ima li on svoj život ili mora nju da pominje da bi bio nešto zanimljiv? Jadani su mi ti koji su poznati samo kao 'bivši'.

  • Bec

    5. decembar 2020 | 12:10

    Ma Hasimoto imaju mnoge devojke i zene, ti Duso samo napred Sport i miran zivot pomazu a taj bivsi kompleksas sto nije vredan tebi onog ispod nokta neka u ....... Srecno lepotice

  • Qwer

    5. decembar 2020 | 11:20

    Sanjice, glavu gore dušo, ti si dobro dete, lepa si, lepo pevaš, a ovaj tvoj bivši pokazuje koliko si bila u pravu što si ga šutnula. Držim ti palčeve i želim ti sreću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA