≫ 

Posle Karleuše, Nataša Bekvalac okitila jelku: Dobro pogledajte kako su sve ukrasile, čija je lepša?

Plavokose pevačice su svojim jelkama srušile društvene mreže

  • 37
Jelena Karleusa, Natasa Bekvalac Foto: ATA Images, Instagram/karleusastar, Instagarm/bekvalceva

Poznate ličnosti ukrasile su svoje domove povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, a među njima Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac svojim jelkama strušile su društvrene mreže.

Karleušin porodični dom izgleda bajkovito, jelku je ukrasila raznoraznim ukrasima, medvedićima, irvasima, a tu je njen znak - JK. 

Jelena je bukvalno mislila na svaki kutak u svojoj vili na Dedinju, pa je cela kuća ukrašena u znaku Nove godine, u nežnim tonovima. Nema sumnje da je pevačica sa ćerkama uživala ukrašavajući svoj dom.

Sa druge strane Nataša je pokazala svoju jelku uživajuči na kauči sa novogodišnjim čarapama, a fotografisala je pogled, bajkovitu jelku i svog psa koji sedi na kaču.

Pevačicina jelka je ogromna, sa pregršt ukrasa u nežnim tonovima, a sudeći po rekcijama, dopala se mnogima. Nataša se u opisu fotografije oprostila od ove godine.

- Dobro jutro i srećna vam Nova 2021. godina. Želim nam da svi budemo zdravi. Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu. Puno smo naučili draga 2020. godino, dok si trajala, hvala ti, zato te ovako dugo i svečano ispraćam. Hvala i ćao - napisala je pevačica ispod fotografije.

Novogodišnju atmosferu iz Jeleninog i Natašinog doma pogledajte u galeriji u nastavku, a čija jelka je lepša, pišite nam u komentarima.

Video: Jelka Teodore Džehverović sva sija: Pogledajte kako ju je pevačica okitila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    5. decembar 2020 | 15:33

    Obe su seljancure...da se ne uvrede ljudi sa sela...ove misle da su iz grada 😉😉😉

  • Fuj

    5. decembar 2020 | 19:53

    Nijedna! Kao da se takmice cija ce biti prenatrpana, neukusna, prestiznija.... jelka treba da je zelena, ukrasi sareni, zlatni, srveni kao sto je oduvek bilo. Ovo je sada kiceraj i dokazivanje...

  • Vodolijax

    5. decembar 2020 | 15:26

    Jecina jelka kao strašilo u njivi a Natina lepa nežna i topla kao ona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA