Džej u strogom karantinu: "Godinama se lečim, korona virus bi za mene bio koban"

- Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana - rekao je Džej

  • 8
Proslava rodjendana Nikole Bojovica

Džej Ramadanovski, Foto: ATA Images

Popularni pevač Džej Ramadanovski otkrio je da je zbog pandemije korona virusa u strogom je karantinu, u svom stanu na Dorćolu.

Džej je imao probleme sa srcem, te bi korona mogla da bude kobna po njega. Pevač je istakao da se ne viđa ni sa najboljim prijateljima, ali da mu nedostaje kafana.

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - rekao je Džej.

- Nedostaje mi da sedim u nekoj bašti i da posmatram lepe devojke. Ne kažem da mi fali bilo kakva "akcija", ali lepota oku prija. Nedostaju mi emisije, odlasci na televizije - ispričao je Ramadanovski za "Informer".

- Najviše sam voleo trenutke kada snimamo novogodišnje specijale. Svi se šalimo u studiju, malo popijemo, smejemo se. Bila su to lepa vremena. Danas se narod nekako otuđio. Nema više te euforije pred praznike. Svi smo se povukli u sebe, valjda je ova kriza svemu tome doprinela - rekao je pevač.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Međutim, on se tokom boravka u karantinu ugojio.

- I danas sam na vezi sa lekarima iz Austrije. Kontrolišu me i podsećaju da vodim računa o sebi, izbegavam velika okupljanja i da pazim šta jedem. Ali nema ništa od moje dijete i zdravog života. Nagojio sam se otkako se slabo krećem. Doktori mi pričaju da moram da pazim šta jedem, a ja naručujem brzu hranu. Volim i da popijem, mada i to sad retko radim jer se ne viđam ni sa kim - zaključio je Džej.

Video: Ori se Džej po Denveru: Nikola Jokić odvrnuo na treningu muziku iz zavičaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    5. decembar 2020 | 15:18

    Džeki znamo se još iz Doma Vasa Stajić. Ljubi te brat i kolega.Ne boj se.Živ bio i Bog te čuvao.

  • Moj blizanac

    5. decembar 2020 | 16:19

    Uzeli smo se da vas vidimo i slusamo na TV. Ali cuvajte se. Zelim vam od srca dobro zdravlje i dug zivot

  • coach

    5. decembar 2020 | 17:38

    Ne daj se legendo. Pada nam opet pevas. Najbolji pevac i lik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA