Miodrag Dragičević preležao koronu: "Čudan je osećaj kad ne znaš ni šta jedeš, ni šta piješ"

- Imao sam lakše simptome, nisam imao temperaturu i nije se ništa spustilo na pluća - rekao je Dragičević

  • 1
Miodrag Dragičević, Adidas Miodrag Dragičević, Foto: Nikola Tomić

Glumac Miodrag Dragičević, inače brat glumice Tamare Dragičević,  preležao je korona virus, a sada je za portal E-klinika ispričao kako je izgledala njegova borba sa koronom.

- Prošao sam onaj prvi "krug" što bi se reklo. E, sada ne znam da li će opet da me napadne. Imao sam lakše simptome, nisam imao temperaturu i nije se ništa spustilo na pluća, hvala Bogu - rekao je glumac i istakao da je imao bolove u telu, što je karakreristično za grip.

- Baš kao kad imate grip, tako je meni bilo. Boleli su me zglobovi, leđa, mišići… sve živo. I nisam osećao miris i ukus, uopšte - rekao je Miodrag za portal E-klinika.

Gumac je otkrio i sa čime se sve suočio tokom korone, te da ljudi dok se ne nađu u situaciji da nešto izgube, ne zanju da cene ono što imaju.

- Čudan je osećaj, zaista. Mi smo svi navikli da sve možemo da osećamo, da sve možemo da dodirnemo. E, kada nam se ovo desi, tada shvatimo kako neke stvari podrazumevamo, kako ne cenimo nešto što nam je dato - rekao je Miodrag za E-kliniku i dodao:

- Nisam mogao a da ne pomislim kako je ljudima koji žive bez vida, bez sluha… A mi koji sve to imamo izmišljamo neke probleme tek tako da bi ih imali… Nije svejedno uopšte, čudan je osećaj, stvarno.

Miodrag ističe da misili da se zarazio na poslu, a za E-kliniku otkrio je da će se u narednim danima testirati na antitela.

- Mi glumci smo stalno izloženi, nosimo maske u pauzama snimanja, na probama, pa onda skinemo masku kad snimamo, kad smo pred kamerama… Svi znamo da to nema poente, ali šta ćemo… Takav je posao, a moramo da radimo - rekao je glumac.

- Ovih dana ću otići da uradim test na antitela, sada je prošlo nekih 20 dana od početka bolesti, pa bi trebalo da uradim i taj test. Nadam se da imam antitela, ako ne, onda je PCR koji sam radio bio pogrešan. A nadam se da nije - rekao je Miodrag koji se nakon saznanja da je zaražen nije uplašio.

- Nisam se uplašio, stvarno. Nisam podlegao tome. Sve je na sreću prošlo kako treba, radio sam sve što su mi lekari preporučili, ali srećom nije bilo težih simptoma. Uskoro se vraćam na posao, u pozorište… ispričao je za E-kliniku Dragičević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA