Kakvu ženu ima Nedović! Vrela Mina se skinula u bikini i pokazala zanosno telo

Lepa Mina uživa u sunčanom danu u Atini

  • 10
Mina Milutinović Mina Milutinović, Foto: Instagram/minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović, žena košarkaša Nemanje Nedovića, skinula se u bikini i vrelim telom zapalila društvene mreže.

Mina važi za jednu od najlepših srpskih manekenki, a fotografijom u binikinju pokazala je svoju savršenu figuru i telo na kom bi joj mnoge žene pozavidele.

Mina leži na stomaku u zebrastom bikiniju, a uprvom planu su njene obline i dobro oblikovana zadnjica. Zbog vrelih kadrova jedne od najsekeplinijih žena srpskih košarkaša, usijale su se društvrene mreže.

- Verovali ili ne, ovo sam ja upravo sada, 5. decembar Atina - napisala je manekenka i pohvalila se da uživa u lepom vremenu u Grčkoj.

Podsetimo, Nedović i njegova izabranica, prelepa manekenka Mina, venčali su 2. avgusta, a ceremonija venčanja i svadbeno veselje bilo je kao iz bajke, a istom su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Mininu seksi fotografiju iz Grčke, kao i još neke njene fotke, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    5. decembar 2020 | 18:00

    Pa i Nemanja izgleda dobro , zar je teško sa tolikom lovom imati manekenku ? Njen krajnji cilj je dete s njim da se u narednih 25 g obezbedi , dolaskom deteta on više nju neće interesovati

  • Sofija

    5. decembar 2020 | 20:15

    Letela Sam jednom sa devojkom i ona je prosto prelepa, sedela je pored mène i zaista me je ocarala!! Kad zena za zenu kaze onda jeste tako,jako prijatna i draga devojka... cemu losi komentari Ja Sam sigurna da se vole!!!! I neka tako nastave lepi, mladi i uspesni 😍😍

  • Bhm

    5. decembar 2020 | 17:46

    Da je ima samo Nedović mi ovo ne bismo nikafa videli.On nju ima sigurno ali isto tako sam siguran i da ona ima vise njih.Njena zelja je ocigledna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA