Otkriveno zašto su Stanija Dobrojević i Marko Marković krili od javnosti da su se pomirili

- Njih dvoje se bukvalno ne odvajaju, čak i treniraju zajedno - rekao je izvor

  • 3
Stanija, Marko Marković

Foto: Instagram/stanijadobrojevic Verified

Stanija Dobrojević pomirila se sa manekenom Markom Markovićem, ali navodno nisu želeli priznaju da su ponovo zajedno zbog neprijatnosti koje su im se dešavale.

Glavni razlog zbog kojeg je Stanija želela da sakrije svoju vezu od  javnosti, jeste taj što u poslednje vreme ima neprijatnosti sa nekoliko opsednutih fanova koji je uhode i prate.

- Njih dvoje se bukvalno ne odvajaju, čak i treniraju zajedno. Po povratku iz teretane obavezno odlaze do marketa gde kupuju zdrave namirnice za pripremu večere, a za to je uglavnom zadužen Marko, jer Stanija retko gde ima mira. Haos je gde god se pojavi! - rekao je izvor blizak paru.

Inače, kako se šuška po Novom Sadu, brojni opsednuti fanovi ne prestaju da prate mladi par, te im svakodnevno idu u stopu kad god izađu iz zgrade i krenu negde.

- Stanija i Marko nemaju mira. Takvi "obožavaoci" im smetaju, pa se trude da se što manje kreću na javnim mestima kako ne bi morali da dolaze u neprijatne situacije. Privatnost očigledno mogu imati jedino u inostranstvu - rekao je izvor za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    5. decembar 2020 | 21:17

    Ma to je kao da se Bred i Andjelina pojave.

  • Vc

    5. decembar 2020 | 20:52

    Ti fanovi da nešto rade u životu i pomažu roditeljima ne bi živeli tuđe živote i finansirali te lažne zvezde......

  • dejan karaburna

    6. decembar 2020 | 00:44

    Pa zar nije sa njenim obezbedjenjem u vezi, ona menja frajere ko carape kod nas a u americi radi zena posteno to svi znaju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA