≫ 

Tanja demantovala da se pomirila sa mužem: "Onaj ko me ne zaslužuje, nemam šta s njim da pričam"

- Kako možemo da se pomirimo. Čovek je dva dana ovakav, dva dana onakav - rekla je Tanja u lajvu na Instagramu

  • 19

Pevačica Tanja Savić oglasila je na Instagramu i demantovala da se pomirala sa suprugom Dušan Jovančević. Ona je u lajv uključenju na Instagramu navela da se nije čula s decom dva dana.

- Ja sam odlučila šta ću sa svojim životom. Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje. Onaj ko me ne zaslužuje, apsolutno nemam šta s njim da pričam, pa makar to bio ko mi je rođen. Ja sam poštovala do te granice gde sam mislila da je to zaista tako, da me neko voli, poštuje - rekla je Tanja i nastavila:

- Međutim, taj neko je dokazao svojim delima, ne rečima, nego delima, da jednostavno ja toj osobi ništa ne značim u životu. Što bih ja ostajala u takvoj nekoj vezi, ili uopšte da li je to poslovna veza ili ljubavna veza, kako god. Nisam ja luda, ljudi. Savetujem sve devojke danas, nemojte to da trpite. Osoba koja bi trpela takve stvari... Dobro, ja imam decu u ovom slučaju sa tim čovekom, ali ja tog čoveka, kakav god da je, ipak moram da poštujem zbog moje dece. Ali je moja odluka da li ću ja da živim ili da neću da živim s njim. Ja sam rekla, ja to neću da trpim - rekla je Tanja i dodala:

- Nismo se pomirili, ljudi. Kako možemo da se pomirimo. Čovek je dva dana ovakav, dva dana onakav. Sud će doneti odluku, ako ne možemo da se dogovorimo kao civilizovani ljudi. Ja moram da se čujem s njim, deca su moja kod njega. On je otac moje dece. Sa decom se nisam čula dva dana. Tražila sam da ih čujem, ali gospodin nije bio tu. Na fiksni se nisu javili - navela je pevačica.

Tanja Savić i Dušan Jovančević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop smaranju

    5. decembar 2020 | 23:40

    Ne zanimate nas ni ti ni tvoj suprug. Smorilite ste kao niko, verujte nam. Radite sta hocete samo se skonite iz javnosti. Hvala lepo

  • Dača

    5. decembar 2020 | 21:43

    Ama koga briga šta je istina važno je da stalno držiš tenziju u medijima. Koga nema u medijima taj ne postoji, a još kad se tu ubace deca to onda postaje efektnije. Čućemo mi još puno varijacija tvog odnosa sa mužem po sistemu toplo hladno.

  • goga

    5. decembar 2020 | 22:05

    “ Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje “ ... a šta umetnica hoće da kaže? Teška filozofija 🥸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA