≫ 

"Džeja je bilo nemoguće ne voleti": Potresne reči Bore Đorđevića o Ramadanovskom

- "Čorba" je prvi put išla 1990. na australijsku turneju upravo sa tada mlađanim Džejom - pričao je pevač grupe "Riblja čorba"

  • 4
Bora Djordjevic Đorđević  Riblja corba, Džej Ramadanovski Bora Đorđević, Džej Ramadanovski Foto: ATA images

Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra u 57. godini života, će definitivno nedostajati. Zbog smrti pevača žali i pevač grupe "Riblje čorba" Bora Đorđević.

- Džeja je bilo nemoguće ne voleti. "Čorba" je prvi put išla 1990. na australijsku turneju upravo sa tada mlađanim Džejom. Bio je na početku karijere, drag i simpatičan - rekao je Bora za "Novosti".

Podsetimo, veza između "Riblje čorbe" i Džeja je čuvena "Čorbina" pesma "Gastarbajterska 2" sa albuma  "Nojeva barka" iz 1999. godine, u kojoj se čuje ono legendarno "i naravno Džej".

Ono što je zanimljivo jeste da i sam Džej bude gost na toj numeri, gde je Ramadanovski trebalo da izgovori "i naravno ja", ali to se nije realizovalo, budući da slavni pevač narodne muzike nije bio u Beogradu.

- Kad smo snimili tu pesmu, neki od pomenutih pevača su se ljutili, neki nisu, a Džeki je bio oduševljen Govorio mi je "Brate, hvala ti. Skočila mi cena, svi me zovu". Poslednji put smo se sreli na pumpi u Ćelijama, posle svirki za srpsku Novu 2017. Bilo je tu i pevanja i plakanja. Onda je došla 2020... - rekao je Bora, i dodao:

- Ovo je sve toliko bolno. Slušam Bajagin koncert kod Plavog voza, i dva puta uzimam telefon da pričam sa Mišom o koncertu. Umro Džej, uzimam telefon da javim Miši. Svi u bendu tuguju... - neutešan je bio Đorđević.

Video: Nedelja se ori iz popravnog doma gde je odrastao Džej: Decu je posećivao i donosio im poklone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    9. decembar 2020 | 22:30

    Dzej je primer dobrog coveka ali takvi ljudi su drugima dobri ali nisu za sebe.Njegovi poslednji snimci to govore.

  • Lejla

    9. decembar 2020 | 22:45

    S' neba pada krv i znoj,svuda smrt i nespokoj, đe si sad Džej brate moj...

  • Kolle

    9. decembar 2020 | 23:34

    Adil ga nije voleo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA