"Danas bismo slavili tvoj rođendan, mama...": Potresna objava Lava Pajkića

- Večno si u našim srcima i mislima... - napisao je Pajkić

  • 3
Lav Pajkić, Isidora Bjelica

Lav Pajkić, Isidora Bjelica, Foto: ATA Images, Instagram/isidorabjelicapajkic

Pokojna spisateljica Isidora Bjelica rođena je na današnji dan, 10. decembra 1966. godine, a njen sin Lav Pajkić se povodom toga oglasio potresnom porukom.

Isidorina porodica, četiri meseca posle njene smrti i dalje ne može da se oporavi zbog ovog gubitka, a Lav je svojom objavom rastužio sve.

- Danas bismo slavili tvoj rođendan mama. Imajući u vidu da smo svi kao porodica stalno bili aktivni, uvek je bio podvig da se svi nađemo na istom mestu i usto vreme, ali za svaki tvoj rođendan tradicionalno smo uspevali da se okupimo za istim stolom - napisao je Lav.

- Nastavićemo da održavamo tu tradiciju, jer nas ona uči šta je zapravo bitno u životu - zdravlje i vreme koje provodimo sa svojim najdražima! Večno si u našim srcima i mislima - napisao je Lav na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Isidora je preminula 5. avgusta, u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću.

Zajedničku fotogrfaiju Lava i Isidore, kao i njegovu potresnu objavu, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Najbolja majka i supruga: Isidorina prijateljica odžala govor koji je rasplakao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA