≫ 

Hoda po čistom zlatu, a na spratu - raj! Zavirite u kuću Draška Stanivukovića o kojoj bruji region

U biblioteci provodi najviše vremena, a replika stepenica iz Titanika bila je njegova želja

Draško Stanivuković, nekada najmlađi odbornik, a sada najmlađi gradonačelnik u istoriji Banjaluke neko je o kome se priča.

Pored politike, tema koja je nezaobilazna kada je o njemu reč jeste i bogatstvo njegove porodice, te luksuzna vila u kojoj žive.

Mi smo ga posetili u Banjaluci, u porodičnom domu, u kojem nas je ljubazno ugostio. Uspeli smo da prošetamo njegovim domom i da vam putem fotografija i video snimka prenesemo deo luksuza u kojem uživa, ali on nije želeo da se slika u svom domu.

Kaže, nema šta da krije, jer je sve pošteno zarađeno i ruke njegove porodice su čiste, ali ne želi da ističe porodično bogatstvo, već planove za najveći grad Republike Srpske kojih ima pregršt.

Kao mali, Draško je obožavao Titanik, pa ne čudi što repliku čuvenog stepeništa iz filma ima napravljenu u porodičnoj kući.

Tu je i bogata biblioteka u kojoj, kako nam je rekao, kada je u kući provodi najviše vremena.

Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu... 

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata.

Tu su i brojne ikone, porodične fotografije, slika Draškovog pokojnog strica po kojem je dobio ime, bake i deke koji žive u kući do njegove. Naravno, tu su i slike sa Draškovim ljubimcem, bernardincem.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku, a video na početku teksta.

Video: Zlatni sat vredan čitavo bogatstvo koji je bio u vlasništvu ludog kralja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikic

    11. decembar 2020 | 08:59

    ,,Ruke moje porodice su čiste,sve je pošteno zarađeno" Jeste jer je samo u Bosni,Srbiji i Hrvatskoj ratno profiterstvo bilo i ostalo pošten posao!

  • Veteran dmb

    11. decembar 2020 | 20:48

    Eee , za šta sam se ja borio i ostao Invalid 😔 Živim na rubu siromaštva . Gledam svoju Dijecu a nisam u stanju da im pružim bolje . Borio sam se junački do poslijednjeg dana ,sa Vijerom da ćemo svi bolje živjeti . Nisam je protiv Gospodina Stanivukovića niti Dodika ni ovog niti onog , ali činjenica je da smo zaboravljeni , Mi ' koi smo živote dali za ovu slobodu ! Sloboda nema cijene ...

  • Danijel

    11. decembar 2020 | 08:35

    Kič, kič i samo kič. Kao kod većine bogataša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA