Bila je devojka čuvenog bubnjara, ljubavnica fudbalera, a Bajaga joj je posvetio dve najlepše balade

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe „Srebrna krila“ – Adi Karaselimović

  • 3
Alka Vuica Alka Vuica, Printskrin/Youtube/Alka Vuica Official

Pevačica Alka Vuica neretko je bila tema brojnih spekulacija, a mnoge je iznenadila priznanjem da je bila sa oženjenim fudbalerom.

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe „Srebrna krila“ – Adi Karaselimović.

Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu „Scena“ i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala 4 godine.

Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu koji joj je, priča se, čak posvetio i dve pesme - „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima.

Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili vanbračnoj zajednici.

- Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je jednom prilikom za "Slobodnu dalmaciju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdeeeee

    11. decembar 2020 | 10:04

    pa njoj ni Ivo Andric nije ravan....

  • Branka

    11. decembar 2020 | 10:48

    Sjajno je rekla istinu da je ponizavajuce za zenu da bude ljubavnica a da muskarci imaju svoju tuznu pricu cim im treba ljubavnica. Bravo Alka

  • Alka profesionalka

    11. decembar 2020 | 19:25

    "Hej, sta mi radis, hej, sta mi radis? Prvo me palis, pa me onda hladis! Hej, sta mi radis, hej, sta mi radis? Zagorcavas mi zivot, pa ga onda sladis!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA