Zvezda "Vojne akademije" krila da se razvela, a sad pozira sa novim dečkom i izgleda nikad srećnije

"S tobom zivot ima smisla i vredi najviše... Blago onom ko te ima, ko te ljubi", reči su koje je Daca posvetila svojoj jačoj polovini

  • 5
Dragana Daca Dabović Dragana Daca Dabović, Foto: Instagram/dacadabovic

Prelepa glumica Dragana Dabović (33) već duže od godinu i po dana nije u emotivnoj vezi sa Veselinom Čukvasom, sa kojim ima ćerku Bjanku.

Daca, zvezda "Vojne akademije", u martu 2019. godine sa Instagrama je obrisala sve fotografije sa Veselinom, uklonivši sa profila i njegovo prezime. Tada smo je pozvali za komentar, sa pitanjem da li je tačno da su se rastali, ali ona nije želela da priča o privatnom životu.

Nisam se razvela i ne pričam o privatnom životu već godinama unazad, osim kad najavljujem projekte i odgovaram na pitanja da li mi je dobro ćerka. To je to. Ne bih odstupala od toga - ljubazno je tada rekla Dragana za Telegraf.rs.

Međutim, sudeći po objavama na Instagramu, lepa Daca sada uživa u novoj ljubavi, sa izvesnim Milanom.

- Želim vam svu ljubav sveta, jer samo nam je to potrebno... da budemo voljeni, da volimo i čuvamo jedni druge... - napisala je Daca uz zajedničku fotografiju sa Milanom iz Barselone.

Nešto ranije, Daca je uz drugu sliku sa svojim voljenim, napisala:

- S tobom zivot ima smisla i vredi najviše... Blago onom ko te ima, ko te ljubi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA