≫ 

"Jedva sam živa... Ja nisam dobila pomoć države od 90.000. Kad prođe korona, neću imati za hleb..."

- Infostan, grejanje, telefoni i ostali računi su oko 300 evra - rekla nam je pevačica

Maja Nikolić, Amidži šou Maja Nikolić, Foto: Telegraf

Pevačica Maja Nikolić, poput svih svojih kolega, bori se u ovom periodu kada joj je posao sveden na nulu.

Majka dva sina, Lazara i Novaka, kaže da brine o svojim dečacima, a da su troškovi koje ima i tokom pandemije korona virusa ogromni.

- Imam dva sina, cifru ne bih komentarisala od koliko novca živim. Neka svako razmisli koliko košta pomagati sinu od 22 godine, koji radi i završava fakultet i sinu od 14 godina, koji živi sa mnom. To zna svaka prosečna srpska porodica koliko košta život. Inforstan, grejanje, telefoni i ostali računi su oko 300 evra. Neću da se gađam sa ciframa, ali sam jedva živa - rekla je pevačica za Telegraf Jetset.

Maja je prilično ljuta što od države Srbije nije dobila pomoć.

- Ja nisam dobila 90.000 i hvala državi, hvala što podržavaju našu profesiju. Ja ću izdržati, ali mi je krivo jer moj bend, moji muzičari koji rade za 50 evra, i sa tim hrane porodice, nemaju od čega da žive. Naša profesija je ugašena, 99 odsto je dobro jer će šund i kič otići, a šta ćemo mi umetnici koji znamo da pevamo... Ja kada prođe korona, neću imati za hleb. Nemam nikakva primanja već godinu i po dana, živim od šteka - rekla je ogorčena Maja i dodala:

- Moj sin i ja smo dobili po sto evra od države i to je sve.

Kako navodi, smatra da bi svaki građanin Srbije trebalo da bude oslobođen plaćanja računa tokom pandemije.

- Država treba da oslobodi sve ljude plaćanja svih računa dok traje korona: infostana, struje, kablovske itd. Ti računi su najveći jer ništa ne zarađujemo, to se radi u zemljama na zapadu. Samo kod nas se i dalje plaćaju - zaključila je Maja.

Video: Da li je Maja Nikolić preterala sa ovim snimkom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baš te žalim

    19. decembar 2020 | 12:06

    Dođi radi u komunalno pa davidiš šta je rad.I ja sam ostala bez posla sa 6 tim stepenom stručne spreme sa dva deteta i muža bez posla na grbači.Nisam kukala nego našla posao na povremenim poslovima.Evo si se krste kada me vide da čistim ulicu.Samo se vi krstite meni ide doc i penziono i moja deca jedu.A ti gospođo kukaj

  • Xyz

    19. decembar 2020 | 13:20

    Sram da vas bude ,kako mozete traziti pomoc drzave,kako vas nije sramota,hvalili ste se svi kako vam guraju pare dok pevate po svadbama,drzavi neplacate porez nego negde u inostranstvu a od drzave bi uzeli da vam da makar i 1 euro,kukate a zivite luksuzno,sta da kazu ljudi koji zive od minimalca,soc.pomoci, ima i takvih da nemaju primanja niotkud pa se snalaze.Ma idite vise u ................ vi i vasi troskovi ,koga briga,stisnite d... previse raskosno zivite,sram da vas bude kako mozete tako kukumaciti kao da bez vasih pesama i uvijanja,mjaukanja niko nemoze da zivi.Niste vi nista bolji od obicnih ljudi.

  • Biljka

    19. decembar 2020 | 11:46

    Majo sram te bilo i tebe koja trazis i tvojih kolega koji su dobili te pare od 90.000 dinar.. Ja zivim od 200 evra invalidske penzije koju sam dobila zahvaljujuci NATO bombama i oboljenju od raka i sve uspevam da jedva platim dazbine. Dobila sam pomoc crkavice od 5.000 dinara i cutim. Svi se vi bahato ponasate i za vas ni 1000 evra nije nista, a za nas male.ogromno bogatstvo. Hvalite se kamionima i avionima i vasem luksuzu. Bilo bi me sramota da ista trazim od drzave da sam na vasem mestu. Koliko si para zaradila u rijalitima, gde su ti te pare, sramoto jedana, bruko?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA