≫ 

Evo ko je Srđanova "nova Jovana": Sa ovom lepoticom će raditi na Pinku od 1. januara

Dušica i Srđan neće voditi Jutarnji program, već popodnevnu emisiju u terminu od 16 do 20 časova

  • 14
SRĐAN PREDOJEVIĆ Srđan Predojević / Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Kako smo tokom prethodnog dana objavili, Srđan Predojević od 1. januara počinje sa radom na televiziji Pink, sa koje je pre skoro 3 godine otišao zajedno sa Jovanom Joksimović.

Nakon što se ovaj voditeljski par nedavno rastao, po odlasku sa Prve televizije, Srđan je dobio "novu Jovanu".

Naime, na Pinku će sa njim program voditi poznata srpska voditeljka Dušica Spasić, dugogodišnje lice RTS-a, šarmantna plavuša koja je od kraja 2019. deo ružičastog jata.

Dušica i Srđan neće voditi Jutarnji program, već popodnevnu emisiju u terminu od 16 do 20 časova.

Spekuliše se da ovaj dvojac neće imati emisiju na glavnom Pinkovom kanalu, već na nekom od sporednih, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Podsetimo, Predojević je juče, 17. decembra, na naše pitanje da li je istina da počinje sa radom na televiziji Pink, kratko rekao da "ne bi ništa komentarisao".

Podsetimo, kako nam je Srđan potvrdio u jednom razgovoru, on po odlasku sa Prve televizije nije odustao od tužbe protiv te kuće, dok je Jovana u intervjuu za Story potvrdila da su se sporazumno rastali.

Nemam nikakvu emociju prema svemu tome, niti mislim da mi se nešto loše desilo. Držala sam se nekih svojih principa, držaću ih se i dalje, a promena posla je nešto što sam u životu navikla. Uostalom, ostati na jednom mestu čitavog profesionalnog života verovatno je najgora moguća stvar koju možete da uradite u svojoj karijeri. To bi značilo da ste unapred odustali od svakog izazova i napretka - rekla je Jovana.

- Ne žalim, niti sam i trenutak žalila. Toj televiziji sam dala izuzetan Jutarnji program, vrlo sam zadovoljna kvalitetom koji smo dostigli, nemam čega da se stidim, naprotiv, ponosim se time što sam uradila i to je jedino na kraju što ću pamtiti - navela je Jovana, koja je obrazložila zašto je odustala od tužbe protiv odgovornih sa "Prve".

- Zbog svega što sam već rekla. To bi bilo kao da patim za starim nameštajem, bavim se njegovom sudbinom, iako ga više nikada neću koristiti. Došla sam u novu kuću, moju kuću i ona mi je prioritet. Prašinom na starudiji neka se bave drugim - rekla je Jovana.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Srđanom Predojevićem, rekla je sledeće:

Znam da su ljudi željni skandaloznih vesti, ali ni Srđan ni ja nismo takva vest, niti imamo želju. I posle toliko godina, tokom kojih smo često provodili zajedno više vremena nego s porodicama, ne postoji ništa drugo što bi moglo sve da izbriše i stvori bilo kakav sukob. Mi smo životni prijatelji i to ćemo svakako ostati.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    18. decembar 2020 | 18:29

    Biće to mnogo bolji par. Jovana je jako iritantna, prepotentna, često nekorektna ili čak beskrupulozna, umišljena, a da za to nema opravdanja ama ič (što bi rekli Turci).

  • Dragan

    18. decembar 2020 | 17:03

    E moja Dušice nisko si pala ode i ti u istoriju. Ostao ti je veliki žal što napusti RTS. Tamo si trebala da ostaneš istorija.Sećaš li sa razgovora sa pokojnom Dankom Novović.

  • Hahahaha

    18. decembar 2020 | 17:50

    U na Pinku 3 će imati ogromnu gledanost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA