Dragana Kosjerina objavila emotivnu fotografiju kako je verenik ljubi: "Najvažnija je podrška"

- Jesu li vam više nedostajali zagrljaji ili more? Ova godina nas je podsetila koliko je važno da pazimo jedni na druge - napisala je voditeljka

  • 6
Dragana Kosjerina, (NE DIRATI) Dragana Kosjerina Foto: Nikola Tomić

Jedna od najlepših srpskih voditeljki Dragana Kosjerina u skladnoj je emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, za kojeg je inače i verena.

Ona je objavila na Instagramu nikad viđenu fotografiju gde je njen partner ljubi.

- Jesu li vam više nedostajali zagrljaji ili more? Ova godina nas je podsetila koliko je važno da pazimo jedni na druge. Najvažnija je podrška - napisala je između ostalog Dragana Kosjerina.

Inače, Dragana je jednom priliko istakla šta joj se sve dopada kod njenog verenika.

- Odmah smo shvatili da imamo mnogo tema za razgovor, između ostalog to i jeste bila stomatologija, ali ne priča se u našoj kući mnogo o tome. Čuvamo te poslovne teme za poslovni prostor, dok kod kuće imamo različite teme za razgovor, mnogo sličnih interesovanja, oboje volimo da putujemo - rekla nam je Dragana jednom prilikom i dodala:

- Doduše, sada je takva situacija da ne možemo, ali pravimo planove. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti,  to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - navela je ona.

Pogledajte i fotografiju:

Video: Dragana Kosjerina: Dečko Bojan mi je najveća podrška, ali i najveći kritičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vis

    18. decembar 2020 | 20:57

    Emisiju "Ja volim Srbiju" vodi besprekorno, bez ijedne greške. Umiljata, nasmejana, pokreti, izraz lica... sve je na mestu. O lepoti da ne pričam, sve se vidi.

  • Baba Živkin unuk

    18. decembar 2020 | 20:57

    Najbolja riba na javnoj sceni. Prirodno dobra a ne ove plastikarke.

  • Sexo

    18. decembar 2020 | 21:24

    No1 je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA