Žena od sultana ne izlazi iz stana nakon što je bivšeg dečka prijavila za nasilje

Kako je Tijana navela u policiji, na nju je M. K. fizički nasrnuo u njenom stanu

  • 11
Amidži šou Foto: ATA Images

Pevačica Tijana Milentijević pretrpela je nasilje 17. decembra ujutru kada je, kako je ona tvrdila u policiji, njen dečko, bubnjar M. K. fizički nasrnuo na nju u njenom stanu i pesnicom je udario, a potom i polio hladnim tušem.

Tijana sada ne izlazi iz stana i uz nju je sve vreme njen otac, dok je majka, koja je ostala u Kragujevcu zbog poslovnih obaveza, neprestano zove, navodi "Kurir".

Milentijevićeva je nasilje prijavila policiji, a u izjavi za medije istakla je da se oseća loše, a imala je i jaku poruku za sve devojke.

Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - poručila je Tijana.

Inače, M. K. navodno je dobio zabranu prilaska Tijani u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, nedavno se pričalo o tome kako je navodno izvesni Tijanin bivši momak napravio haos na njenom nastupu. Do incidenta je došlo kada je fan prišao Tijani kako bi se slikao sa njom, što se njenom bivšem nije dopalo, pa je došlo do koškanja.

Video: Šta je sve Žena od sultana popravljala na svom telu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nexxx

    20. decembar 2020 | 11:40

    Znsci stvarno imala sultana😄

  • Mića

    20. decembar 2020 | 13:16

    Mala je poletala visoko,klinka nabedjena!

  • Grba

    20. decembar 2020 | 11:59

    Najrealnije gledano iz perspektive muskarca je da je ova i slicne njoj samo da budu devojke za pokazivanje (sto bi rekli "trophy wife") a mnogo su daleko od zene za udaju... od izgleda, operacija plasticnih, ponasanja, karijere i posla....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA