"Moja deca nisu videla, ali niko to ne doživljava dobro": Bekvalčeva iskreno o nasilju u porodici

Pevačicu je u aprilu 2018. godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukić

  • 3
Nataša Bekvalac Printskrin: TV Pink

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je sinoć, 20. decembra, u emisiji "Hit Tvit" gde je, između ostalog, govorila o nasilju u porodici koje je nažalost i sama doživela.

- Da vam kažem, ja sam, čini mi se, čula da je od petka ubijeno tri žene, jutros još jedna. Sigurno je da nasilje postoji još više zato što smo zatvoreni u kući - rekla je pevačica.

- Moja deca nisu to doživela, nisu prisustvovala tome jer sam ja to poprilično brzo rešila, ali sigurno je da niko to ne doživljava dobro. Mnogo im više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju - dodala je Nataša.

Podsetimo, Natašu je u aprilu 2018. godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukuć, sa kojim pevačica ima ćerkicu Katju.

Pevačica iz braka sa nekadašnjim vatrepolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a kako ističe, sa bivšim mužem sada ima strogo poslovan odnos zbog njihove ćerke.

- Viđaju se, naravno, ali pričamo o životu. Ne može on za petak ili subotu nešto ekstremno i drastično da uradi. On je divan partner meni u vaspitanju, mi smo uvek na istoj strani, imamo jasne dogovore ko šta radi. Od kada se rodila nas dve živimo zajedno i to ne može da se poredi sa trenucima koji su, znam, genijalni, sa ocem, ali on za to kratko vreme neće da se trudi da joj očita bukvicu kako nije bila dobra, nego će se truditi da joj dopusti sve što joj ja ne dopuštam. (smeh) - rekla je Nataša i dodala:

- Mislim, to je negde i prirodno, da mi pokvari sve ono što sam radila, ali neka im i taj ventil. Ne ljutim se ja, sve dok je ljubavi i pozitivne energije, i da tata pokvari, pa ne može da našteti nešto što ja napravim - rekla nam je Nataša jednom prilikom.

- Pa, strogo poslovan. (smeh) Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko. (smeh). Pa, ono... Kako si? (smeh) Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si. (smeh) - ispričala je ranije pevačica.

Video: Velika ispovest Nataše Bekvalac: Porodicu sam potpuno uništila. Danilu i meni baš nije išlo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    21. decembar 2020 | 11:29

    Šta je sa ovom ženom više, gde se gasi....!?

  • Dj

    21. decembar 2020 | 15:05

    Baš je ona merodavan da priča o nasilju sa bogatim rodi dete ode na bozoks pa pretučena zašto niste pozvali da gostuje neka žena iz sigurne kuće pa da vidite šta je nasilje nego opet javnu ličnost

  • M

    21. decembar 2020 | 13:41

    Kad će nova svadba i nova ljubav za ceo život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA