Zorica žestoko po Đaniju i Slađi: "Pa šta radite sa tim parama? Jedu zlatne čestice svaki dan?

- Znam da su oni bogati i da imaju tolike nekretnine i da treba sve to održavati, plaćati, ali to je preterano velika cifra - rekla je pevačica

  • 13
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Foto: Nikola Tomić

Zorica Marković osula je paljbu po Đaniju i njegovoj supruzi Slađi. Podsetimo, Slađana Trajković je nedavno za Telegraf.rs izjavila kako je njoj porodici potrebno 10.000 mesečno za život.

- Šta će njemu (Miroslavu) više kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum. Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plate, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni - rekla je Slađa za Telegraf Jetset.

Zorica Marković smatra da je ta cifra previsoka.

- Znam da su oni bogati i da imaju tolike nekretnine i da treba sve to održavati, plaćati, ali to je preterano velika cifra. Ne pamtim ko je rekao da mu treba 2000 ili 3000 evra. Pa šta radite sa tim parama? Jedu zlatne čestice svaki dan? Ne razumem. Ko ima ko može da priušti sebi taj luksuz, u redu, ali ne treba mahati tim ciframa, ljudi nemaju hleba da jedu. Mene je to uvek nerviralo. Mahali su neverovatnim ciframa za Nove godine, za nastupe. Ja im želim da imaju što više i da troše još više, svako ima pravo da zaradi i troši kako hoće. Po mom mišljenju, pametnije je ćutati, nego ovom narodu koji je u ovoj situaciji, a čeka nas još veća kriza, takve stvari govoriti - rekla je Zorica Marković za Objektiv.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA