≫ 

"Prvi put od 17. godine ne radim zbog korone. Imam slobodno vreme, srce mi je slobodno za ljubav"

- Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji - rekla je Nina Badrić

  • 3
Nina Badrić Nina Badrić, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Nina Badrić (48) priznala je da priželjkuje ljubav, ali se povodom toga, kako je sama rekla, ništa konkretno ne dešava.

Lomovi, izazovi i teške životne situacije s kojima se u prošlosti susretala, nisu uspeli da utiču na hrvatsku zvezdu Ninu Badrić (48), koja je uprkos svemu uvek nasmejana i raspoložena. S godinama i iskustvom naučila je da se raduje svakom novom danu i dobrim i iskrenim ljudima.

- Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umetnik koji nastupa kada ga pozovu, praznicima, rođendanima, leti, zimi... I kad sam bolesna, pevam, to publika ne zna i ne vidi. Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim. Nepoznanica mi je bilo slobodno vreme, uvek sam ga nekako krala za sebe, zato sada nastojim da maksimalno uživam u njemu. Ovaj period, s druge strane, posmatram kao kolektivno dizanje svesti i jednu veliku školu za sve nas. Potrebno je da se kao čovečanstvo promenimo - rekla je Nina i nastavila:

- Ne priroda, ona je postavljena savršeno. Mi ljudi smo porazili sebe pohlepom, sebičnošću i trkom za imati, a ne biti. Ništa nam više nije sveto. Imamo posla s virusom koji je smrtonosan, čije su posledice još uvek nepoznate. Ne znam ko normalan ovu situaciju može da doživi neozbiljnom. Sigurna sam da ništa neće biti isto posle ovoga. Vremena su čudna. Teško mi je da slušam vesti o bolesnima i umrlima i saosećam sa svakim ko je izgubio nekoga. Tužna sam i nemoćna dok gledam kako virus odnosi ljudske živote.

Na pitanje kojim rečima bi opisala ljubav kakvu priželjkuje da joj se dogodi, ona je odgovorila:

- Moje srce je slobodno za ljubav, te reči bi mogle da budu i deo odične pesme (smeh).

Ona je priznala da nije skoro bila zaljubljena, ali da bi volela da joj se dese leptirići u stomaku.

- Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmeh na licu i svi mogu da mi skaču po glavi (smeh). Što se tiče „leptirića“, volela bih ponovo da ih osetim i potpuno poblesavim od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju.

- Ovu godinu pamtiću po tome što je bila teška i preteška ponekad. Srećna sam što je na izmaku. Ne ponovila se. Srbija ima sjajne muzičare i pevače, a ja naravno imam neke favorite među njima. Istina je da su u toku razgovori na tu temu, no neću vam otkriti o čemu je reč (smeh) - priznaje Badrićeva.

Video: Duboki dekolte, a u pozadini novogodišnja čarolija: I Ceca pokazala svoju jelku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA