≫ 

"Kad sam bila klinka pratila sam Anastasiju": Teodora o Cecinoj ćerki i poruci koju je dobila od nje

Teodora je naglasila da poštuje Anastasiju, kao i njenu majku Cecu

  • 14
Anastasija Ražnatović, Teodora Džehverović Foto: ATA Images

Mlada pevačica Teodora Džehverović progovorila je javno o poznanstvu i prijateljstvu sa koleginicom, pevačicom Anastasijom Ražnatović.

Teodora je istakla da joj je veoma drago što se ona i Anastasija poznaju i što su tu da jedna drugoj pruže podršku, pa je otkrila zbog čega joj se Cecina ćerka javila i čestitala joj.

- Nije lako probiti se, jednom u godinu dana se pojavi jedna zanimljiva osoba, zapravo se pojavi više, ali jedna dođe do vrha. Ja Anastasiju jako poštujem i Cecu, ona mi je sama čestitala i napisala "Dobro došla u klub" kad sam osvojila milion - rekla je Teodora.

- Kad sam bila klinka, ja sam pratila Anastasiju i njeno društvo, kako da mi ne imponuje to što mi se javi i što se poznajemo i što ona ceni nešto u mom radu - dodala je Džehverovićeva.

Podsetimo, Teodora odnedavno rođendanske čestitke fanovima naplaćuje 500 evra, dok neke njene kolege snimaju čestitke onome ko pošalje 10 poruka u humanitarne svrhe.

Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je radio i ulagao. Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? - rekla je Teodora na temu naplaćivanja rođendanskih čestitki.

Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao, i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali! - rekla je pevačica za Blic

Video: Jelka Teodore Džehverović sva sija: Pogledajte kako ju je pevačica okitila

(Telegerf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦂

    23. decembar 2020 | 18:01

    Može li neko da kaže meni neznalici gde je to nastupala mamina ćerka i šta ima snimljeno pa postala poznate pevačica?

  • Maca

    23. decembar 2020 | 17:49

    A sada je Teodora pojam za Anastaziju. Sve sama stekla bez mame...

  • Matematika

    23. decembar 2020 | 19:50

    Pa zar Teodora nije starija od Tase?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA